Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρονιά πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Εύκολα ο Ολυμπιακός στην Πυλαία!

Εύκολα ο Ολυμπιακός στην Πυλαία!
Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2025 - 16:16

Νικηφόρα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρωταθλητές Ελλάδας νίκησαν με 35-20 την Πυλαία στο «Σπίτι του χάντμπολ», για την 20ή αγωνιστική της Handball Premier, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Στο ντεμπούτο του κόουτς Ρικάρντο Τριλίνι στον πάγκο, ο Θρύλος παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο σε επίθεση και άμυνα, προηγήθηκε με +11 (9-20) στο πρώτο ημίχρονο και +16 (19-35) στο δεύτερο και με κορυφαίο σκόρερ τον Τζηρά, με έξι γκολ (τέσσερα ο Βέγιν, τέσσερα ο Σάββας), «πήρε» άνετα το ματς στην έδρα της Πυλαίας, συνεχίζοντας νικηφόρα την πορεία του στο πρωτάθλημα.

Πιο αναλυτικά, ο Ολυμπιακός «μπήκε» δυνατά στο ματς και στο 23ο λεπτό, προηγήθηκε με +9 (7-16), με γκολ του Παπάζογλου. Στο 27:02, ο Πέριτς «έγραψε» το +10 (8-18), με τον Παπαβασίλη να διαμορφώνει το +11 (9-20) του πρώτου ημιχρόνου, σκοράροντας στο 29:12. Ανάλογη η εικόνα και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με τον Κανδύλα να ανεβάζει τη διαφορά στο +13 (11-24), με τη συμπλήρωση 38 λεπτών. Στο 56:58, οι «ερυθρόλευκοι» πρωταθλητές Ελλάδας έφτασαν στο +16 (19-35), με σκόρερ τον Τζηρά, με την Πυλαία να μειώνει, για το τελικό 35-20.

Διαβάστε επίσης