Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χτίσε το σώμα σου για το καλοκαίρι με Φυτική - Βιολογική Πρωτεΐνη

Χτίσε το σώμα σου για το καλοκαίρι με Φυτική - Βιολογική Πρωτεΐνη
Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017 - 22:47

Ποια Πρωτεΐνη μπορεί να είναι πλούσια σε αμινοξέα, έτσι ώστε να μην χρειαστείς επιπρόσθετα συμπληρώματα και μπορεί να σου δώσει και τα απαιτούμενα Ω3-Ω6 λιπαρά, αλλά και την απαραίτητη ενέργεια για την γυμναστική και την δύσκολη καθημερινότητα σου;

Η Πρωτεΐνη που το κάνει αυτό με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, είναι η Πρωτεΐνη Κάνναβης. Περιέχει υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες στο ίδιο επίπεδο με τα αυγά και το γάλα με βάση το προφίλ αμινοξέων της.

Ποια είναι τα οφέλη της Πρωτεΐνη Κάνναβης

1.Με την κατανάλωση Πρωτεΐνης Κάνναβης λαμβάνει ο οργανισμός επάρκεια αμινοξέων που συμπεριλαμβάνονται τα 8 που είναι απαραίτητα για τον άνθρωπο.

2.Οι σπόροι Κάνναβης περιέχουν συνολικά 20 αμινοξέα. Δίνουμε στο ανοσοποιητικό μας τις απαραίτητες ύλες και δομικά στοιχεία για την παρασκευή αντισωμάτων. 3. Μέσω της Πρωτεΐνης Κάνναβης λαμβάνουμε τα χρήσιμα για την ανάπλαση πλάσματος και βελτιώνεται η ποιότητα του αίματος του ανθρώπου.

3.Λαμβάνουμε τα χρήσιμα λιπαρά οξέα Ω3 και Ω6 σε επάρκεια και κατάλληλη αναλογία.

4.Οι σπόροι της Κάνναβης είναι πλούσιοι σε μαγνήσιο σίδηρο και μικρότερες ποσότητες βιταμινών Α,Β

5.Προσφέρει την ανάπλαση, την τόνωση και την ενέργεια σε άτομα που ασκούνται, βοηθά στη καλή λειτουργία του κυκλοφορικού και ενισχύει το ανοσοποιητικό.

6.Επίσης ενεργοποιεί και αυξάνει το ρυθμό μεταβολισμού των τροφών σε συνδυασμό πάντα με άσκηση

7.Βοηθά στην υποχώρηση των φλεγμονών των αρθρώσεων

8.Είναι ελεύθερη γλουτένης και λακτόζης και η γεύση της θυμίζει ξηρούς καρπούς.

Προσοχή!

Τα νόμιμα προϊόντα της κάνναβης που κυκλοφορούν ευρέως σε όλο τον κόσμο δεν έχουν για τον άνθρωπο κάποια από τις ψυχότροπες ουσίες της κάνναβης που χρησιμοποιείται ως ναρκωτικό. Επιπρόσθετα σημειώστε ότι η ουσία T.H.C. που της δίνει εθιστική δράση και την καθιστά παράνομη, στο εν λόγω προϊόν είναι μηδενική 0,00%.

Εκτός απο την πρωτεΐνη κάνναβης, υπάρχουν και πολλές άλλες φυτικές Βιολογικές Πρωτεΐνες, αλλά και γάλακτος, και τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο https://yianismeri.gr/protein-supplements/

Διαβάστε επίσης