Ντουντούκα
Παραμένει ψηλά ο Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Απίστευτο! Η Ελένη Πετρουλάκη έκλεισε τα 50 και το γιορτάζει! (photo)

Απίστευτο! Η Ελένη Πετρουλάκη έκλεισε τα 50 και το γιορτάζει! (photo)
Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 - 22:48

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Ελένη Πετρουλάκη, σύζυγος του Ίλια Ίβιτς. Έγινε 50 ετών και δεν το κρύβει. Παραμένει, πάντως, εντυπωσιακή. Γενέθλιά λοιπόν για την Ελένη Πετρουλάκη και το γιορτάζει. Δείτε το μήνυμά της: «Για δεύτερη χρονια καραντινατα γενέθλια !
50 ...και να καίει!!!
Ναι, καλά διάβασες , 50!!!

Περνούν τα χρόνια χωρίς να το καταλάβουμε! Όχι δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία μου. Έτσι και αλλιώς πιστεύω ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, τίποτα παραπάνω.

Το θέμα είναι καθαρά η ψυχολογία μας και η σωματική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Να είμαστε δυνατές, γεμάτες ενέργεια! Ο στόχος είναι κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτερες... Αυτό είναι το σημαντικό.

Συλλέκτες εμπειριών... τίποτα λιγότερο! Να υπάρχει εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα.

Μια χαρά αισθάνομαι μ' εμένα πια. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου, με αγαπάω και με φροντίζω και δε με νοιάζει να είμαι αρεστή σε όλους. Θέλω να είμαι καλά στην υγεία μου, για να είναι και όλοι οι άλλοι γύρω μου και να μπορώ να φροντίσω κι εγώ αυτούς.

Βλέπεις όσα έχω κατακτήσει σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο, χρειάζονται καθημερινή φροντίδα και θέλει κουράγιο και ψυχικά αποθέματα !

Πως επιτυγχάνεται αυτό; Μέσα από την εκτίμηση, τον σεβασμό, την αγάπη και την ανιδιοτελή φροντίδα κάθε μα κάθε μέρα!

Πριν με κρίνεις, μάθε να σέβεσαι και να ακούς...Την ιστορία μου. Τον αγώνα μου. Την προσπάθειά μου για να φτάσω στα 50 και να λέω ότι είμαι καλά, όσο και εάν υπάρχουν καθημερινά προβλήματα... Μπορείς και εσύ! Όλοι κι ολες μπορούμε! Να είμαστε καλά σε κάθε ηλικία. Να απολαμβάνουμε τη ζωή στο έπακρον! Να ζούμε την κάθε στιγμή σαν να είναι τελευταία!

Να αποζητούμε την απλότητα και τις πραγματικες αξίες. Η ζωή μάς έχει δείξει ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο...

Άρα τι περιμένεις; Γενέθλια κάθε μέρα! Σε αυτό το ταξίδι της ζωής, μάθε να γιορτάζεις Την κάθε στιγμή, το κάθε λεπτό συνειδητά πλέον !

Η ζωή αρχίζει ΞΑΝΑ στα 50 και θέλω να το φωνάξω σε όλες τις γυναικες...

Με συγκινήσατε με τις ευχές σας !!

Σας ευχαριστώ ολους μέσα από την καρδιά μου».

*Η φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό της Ελένης Πετρουλάκη στο Facebook.

Διαβάστε επίσης