Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι ερυθρόλευκοι θρίαμβοι της δεκαετίας!

Οι ερυθρόλευκοι θρίαμβοι της δεκαετίας!
Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019 - 09:40

Ο Ολυμπιακός διασταυρώνει τα ξίφη του με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και το Legend_Stories7 κάνει αναδρομή στους εντός έδρας «ερυθρόλευκους» θριάμβους της εποχής Μαρινάκη κόντρα στον δικέφαλο του Βορρά, για το θεσμό του Πρωταθλήματος.

«Σόου» Μιραλάς

Σε ένα από τα κορυφαία βράδια της καριέρας του, ο Κέβιν Μιραλάς «εκτελεί» δύο φορές τον ΠΑΟΚ, ο Δανός αστέρας Ντένις Ρόμενταλ συμπληρώνει το χορό των τερμάτων και ο Ολυμπιακός του Ερνέστο Βαλβέρδε ισοπεδώνει με 3-0 τους Θεσσαλονικείς στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στις 21 Νοεμβρίου του 2010, για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Σπουδαία ανατροπή

Με τον Νταβίντ Φουστέρ και τον Ραφίκ Τζεμπούρ να σκοράρουν, ο Ολυμπιακός του Ερνέστο Βαλβέρδε ανατρέπει μέσα σε ελάχιστα λεπτά το εις βάρος του 0-1, επικρατώντας με 2-1 επί του ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στις 2 Οκτωβρίου του 2011, για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Με την «υπογραφή» του Κάμπελ

Στις 10 Νοεμβρίου του 2013 ο ΠΑΟΚ καταφτάνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ως φιλόδοξος διεκδικητής των σκήπτρων του Ολυμπιακού, οι ερυθρόλευκοι του Μίτσελ ωστόσο, με τον Τζόελ Κάμπελ να μεγαλουργεί, πετυχαίνοντας ένα τέρμα και δημιουργώντας άλλα δύο και με τους Μήτρογλου, Σαβιόλα και Φουστέρ να «εκτελούν» επίσης τον δικέφαλο, ταπεινώνουν τους Θεσσαλονικείς, διασύροντάς τους με 4-0, για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Με «δράστη» τον Ομάρ

Με εξαιρετική προσωπική ενέργεια και εκτέλεση από τον Ομάρ Ελαμπντελαουί ο Ολυμπιακός του Μάρκο Σίλβα προσπερνάει με 1-0 το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στο Φάληρο, στις 7 Φεβρουαρίου του 2016, για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, στο δρόμο προς το έκτο διαδοχικό στέμμα της εποχής Μαρινάκη.

Θρίαμβος στην εκπνοή

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς «σκοτώνει» τον ΠΑΟΚ στο 96' και ο Ολυμπιακός του Πάουλο Μπέντο επικρατεί με 2-1, ολοκληρώνοντας την ανατροπή στο σκορ, που έως τότε διαμορφώνονταν από δύο τέρματα του Βαρέλα για λογαριασμό και των δύο αντιπάλων, στο δρόμο προς την κατάκτηση του ιστορικού έβδομου διαδοχικού τίτλου, στις 23 Οκτωβρίου του 2016, για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Νίκη «δια πυρός και σιδήρου»

Ο Μπγιορν Ένγκελς σκοράρει κόντρα στον ΠΑΟΚ και βάζει φωτιά στο φαληρικό στάδιο, καθώς ο Ολυμπιακός του Τάκη Λεμονή γονατίζει με 1-0 τον δικέφαλο του Βορρά, στις 22 Οκτωβρίου του 2017, για την 8η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Για περισσότερες «θρυλικές ιστορίες» ακολουθήστε το legend_stories7 στο Instagram, κάνοντας «κλικ» στον παρακάτω σύνδεσμο: legend_stories7.

Διαβάστε επίσης