Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα ερυθρόλευκα «διπλά» στο ΟΑΚΑ!

Τα ερυθρόλευκα «διπλά» στο ΟΑΚΑ!
Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 - 10:30

Ο Ολυμπιακός διασταυρώνει τα ξίφη του με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και το Legend_Stories7 κάνει αναδρομή στα ερυθρόλευκα «διπλά» στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στην Ένωση, για το θεσμό του Πρωταθλήματος.

Με «χρυσό» σκόρερ τον Ξανθόπουλο

Το ημερολόγιο γράφει 2 Νοεμβρίου του 1986 και ο Ολυμπιακός του Αλκέτα Παναγούλια, με «χρυσό» σκόρερ τον Πέτρο Ξανθόπουλο, επικρατεί με 0-1 επί της γηπεδούχου ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α' Εθνικής, στο δρόμο προς το τελευταίο στέμμα προτού ακολουθήσουν τα «πέτρινα χρόνια».

Κυπριακή υπόθεση

Ο Αλεξόπουλος δίνει προβάδισμα στην ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο των Αθηνών, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ισοφαρίζει από τα έντεκα βήματα, προτού οι Κύπριοι επιθετικοί των ερυθρολεύκων Μιχάλης Κωνσταντίνου και Γιαννάκης Οκκάς, με δύο τέρματα σπάνιας ομορφιάς, χαρίσουν στον Ολυμπιακό του Τροντ Σόλιντ λίγο πριν την εκπνοή μία αξιομνημόνευτη νίκη με 1-3, στις 2 Οκτωβρίου του 2005, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α' Εθνικής.

Με τη «σφραγίδα» του Γκαλέτι

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι «εκτελεί» τον συμπατριώτη του Σεμπαστιάν Σάχα και ο Ολυμπιακός του Ερνέστο Βαλβέρδε θριαμβεύει στο ΟΑΚΑ με 0-1 επί της ΑΕΚ, στη 1 Φεβρουαρίου του 2009, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, κάνοντας ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος για πέμπτη διαδοχική σεζόν.

Show Τοροσίδη

Στις 23 Σεπτεμβρίου του 2009, στην -εξ αναβολής- 1η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο Βασίλης Τοροσίδης «οργιάζει», εκτελώντας δύο φορές την Ένωση και ο Ολυμπιακός του Ζίκο περνάει θριαμβευτής από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας επί της ΑΕΚ με 1-2.

Με πρωταγωνιστή τον «Πιστολέρο»

Ο εκπληκτικός Κώστας Μήτρογλου «πυροβολεί» εις διπλούν, οι Τζαμέλ Αμπντούν και Νταβίντ Φουστέρ προσθέτουν το λιθαράκι τους και ο Ολυμπιακός του Λεονάρντο Ζαρντίμ επικρατεί με το εμφατικό 0-4 στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, στις 11 Νοεμβρίου του 2012, για τη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, στο δρόμο προς την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού Πρωταθλήματος της εποχής Μαρινάκη.

Για περισσότερες «θρυλικές ιστορίες» ακολουθήστε το legend_stories7 στο Instagram, κάνοντας «κλικ» στον παρακάτω σύνδεσμο: legend_stories7.

Διαβάστε επίσης