Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το gavros.gr στον Ναό για το Ολυμπιακός-Βόλος!

Με το gavros.gr στον Ναό για το Ολυμπιακός-Βόλος!
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 - 15:35

Τέταρτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο κάστρο του. Απέναντι στον Βόλο θέλει τη νίκη που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά προς το 48ο. Τον μεγάλο του στόχο: Τον τίτλο στη Σούπερ Λιγκ.

Το παιχνίδι παρουσιάζει, όπως και κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού, ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Κόντρα σε μια ομάδα, η οποία είναι… κακός μπελάς για τον Θρύλο, οι Πειραιώτες θα επιχειρήσουν να διατηρήσουν το αήττητο στο γήπεδο Καραϊσκάκη και να πάρουν αυτό που θέλουν, από το ματς. Και το gavros.gr θα είναι, όπως κάθε φορά, εκεί. Δηλώνει παρών! Όπως πάντα, δίπλα στον Θρύλο. Εδώ θα τα δείτε όλα, σε ζωντανή, γραπτή περιγραφή, από το γήπεδο Καραϊσκάκη!

Ρεπορτάζ πριν, αλλά και μετά και φυσικά, φάση-φάση το ματς και όλα τα παραλειπόμενα, από το κάστρο του Θρύλου, καθώς ο Ολυμπιακός θα παίζει για να πάρει το «τριποντο»!

Το ραντεβού δίνεται λίγη ώρα πριν από τη σέντρα στο gavros.gr. Θυμίζουμε, το ματς αρχίζει στις 18:30. Τα λέμε στον Ναό!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης