Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η γνωστή αντί-Ολυμπιακή ΕΡΤ!

Η γνωστή αντί-Ολυμπιακή ΕΡΤ!
Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018 - 20:04

Κάτι δεν πάει καλά όσο κι αν οι άνθρωποι της Δημόσιας Τηλεόρασης προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη για το αντίθετο. Και τι εννοούμε; Αυτό που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης φανερώνει ξεκάθαρα τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το κρατικό κανάλι τον Ολυμπιακό! Τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης.

Προσέξτε, λοιπόν, τι συνέβη… Ο πέμπτος τελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ έληξε με νικητή τον Θρύλο. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το Κύπελλο πήραν και το Πρωτάθλημα. Νταμπλ και στο χάντμπολ. Αλλά στην ΕΡΤ3, που μετέδωσε την αναμέτρηση, είχαν άλλη άποψη!

Μετέδωσαν το ματς, αλλά με τη λήξη «χαιρέτησαν»… Περίμεναν τα εκατομμύρια ΓΑΥΡΟΙ να δουν την απονομή, αλλά μάταια. Στη Δημόσια Τηλεόραση είχαν εντελώς διαφορετική άποψη.

Δείχνοντας για μια ακόμα φορά την αντί-Ολυμπιακή συμπεριφορά και στάση της. Τουλάχιστον ας ζητήσουν μια συγγνώμη από τον λαό της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας. Εξάλλου, οι Έλληνες πολίτες δίνουν χρήματα για την ΕΡΤ και θα πρέπει να τους σέβεται…

Εκτός κι αν αυτό που λέμε τόσο καιρό ισχύει 100%. Πώς στη Δημόσια Τηλεόραση κυριαρχεί αντί-Ολυμπιακή στάση, σε όλα τα επίπεδα. Μην ξεχνάμε τη στάση τους, προ λίγων ημερών, και τα σχόλια στην επιστολή των αδερφών Αγγελόπουλων στον Τσίπρα.

Διαβάστε επίσης

Βαγγελάκη, τελικά άλλον... τσούζει!

Βαγγελάκη, τελικά άλλον... τσούζει!

"Ανοίχτηκε" από νωρίς ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Βαγγέλης Αρναούτογλου, τα έβαλε με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, πήρε τις απαντήσεις του... "Σούζυ τσούζει" αφιέρωνε αλλά... ΙΕΚ Ξυνή αφιερωμένο!