Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαγγελάκη, τελικά άλλον... τσούζει!

Βαγγελάκη, τελικά άλλον... τσούζει!
Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018 - 23:08

Ολοκληρώθηκαν οι τελικοί του χάντμπολ και πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός. Κάποιοι σε αυτή την σειρά, βιάστηκαν να κρίνουν από το δεύτερο ματς. Είναι το σύνδρομο της στέρησης τέτοιο άλλωστε που σε κάνει άλλον άνθρωπο.

Η νέα στήλη MEDIA POLICE εδώ και ημέρες είχε πάρει αρκετά e-mail με αναρτήσεις αλλά και μηνύματα σε οπαδούς του Ολυμπιακού, του Βαγγέλη Αρναούτογλου. Ρεπόρτερ της ΑΕΚ αλλά γνωστός εχθρός του Ολυμπιακού.

Όταν τελείωσε ο πρώτος τελικός και η ΑΕΚ έφυγε με την νίκη από το Ρέντη, ανεβάζει στον λογαριασμό του στο facebook το εξής…

Χαμός στα σχόλια και παλιά μου τέχνη κόσκινο, μπλοκάρει όσους είχαν διαφορετική γνώμη. Σχολιάζει και μήνυμα οπαδού του Ολυμπιακού ότι η ΑΕΚ προέρχεται από την ομάδα της Ηλιούπολης. Εύχεται και περαστικά…

Δεν μένει εδώ όμως. Έχει το αρχείο του με τα μηνύματα που του έχουν στείλει και έρχεται η ώρα που η ΑΕΚ κάνει το 2-0 στις νίκες. Είναι μια ανάσα από το πρωτάθλημα. Ο Αρνατούγλου σερφάρει στο youtube και στέλνει μηνύματα σε οπαδούς του Ολυμπιακού. Μια παλιά επιτυχία του Νίκου Καρβέλα, Το «Σούζυ τσούζει»…

Φυσικά, στις απαντήσεις που δέχεται μπλοκάρει γιατί δεν τον έχει και πολύ τον διάλογο. Η σειρά δυσκολεύει και αρχικά ο Ολυμπιακός μειώνει σε 2-1. Το Σάββατο ο Αρναούτογλου ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα αλλά δεν του κάθεται. Κρύος ιδρώτας τον πιάνει και η σειρά ολοκληρώνεται το απόγευμα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό πρωταθλητή!

Οπαδοί του Ολυμπιακού του στέλνουν μηνύματα. Ο… δημοσιογράφος Βαγγέλης Αρναούτογλου, αναφέρεται στις «μαλακίες» με «επίπεδο γαύρου», ενώ κάνει… επίθεση στον κόσμο και τους κατηγορεί για 5ευρω. Αλήθεια που ξέρει ο Βαγγέλης για ευρώ και οπαδούς; Στέλνει και για «φάπα», τόσο άνετος τύπος!

Βαγγελάκη, τελικά ήσουν μπροστά. «Σούζυ τσούζει», μόνο που άλλον έτσουξε.

Το θλιβερό είναι το επίπεδο των μηνυμάτων στον κόσμο του Ολυμπιακού. Κρίμα… Μήπως και τον ελέγχει και κανείς άλλωστε; Ότι γουστάρει στις δουλίτσες που είναι με την ανοχή των προϊστάμενών του.

Πρώτο θέμα έγινε όταν έφυγε από τον ΔΟΛ του Μαρινάκη. Μετά… αγάπησε Σαββίδη αλλά όταν ήρθε η ώρα να θιχθεί ο Μελισσανίδης, τα χάλασε με τον Ιβάν και έφταιγε και αυτός.

Αφιερωμένο…

Διαβάστε επίσης

Η γνωστή αντί-Ολυμπιακή ΕΡΤ!

Η γνωστή αντί-Ολυμπιακή ΕΡΤ!

Τρομερή… έμπνευση της δημόσιας τηλεόρασης που προτίμησε να δείξει μια εκπομπή, παρά να μεταδώσει ζωντανά την απονομή του τίτλου στον Θρύλο!