Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποκάλυψη... με 25 ημέρες καθυστέρηση!

Αποκάλυψη... με 25 ημέρες καθυστέρηση!
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 - 15:37

Δευτέρα μεσημέρι, έχεις πάει κάπου παραλιακά να πιείς το καφεδάκι σου και ανοίγεις από το κινητό τα site να δεις τι συμβαίνει... Και πέφτει το μάτι πάνω σε μια είδηση. Στην ιστοσελίδα της... αλήθειας. Για την Λικέντρα Τζόνσον που γυρίζει στον Ολυμπιακό.

Γράφουν για «Αποκάλυψη», για «πληροφορίες δικές του». Το άρθρο γραμμένο τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, στις 13:12 το μεσημέρι.

Κοίτα να δεις που έχουν και αποκλειστικά θέματα για τον Ολυμπιακό! Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση του μυαλού. Εκεί πάει το άτιμο... Η δεύτερη έρχεται αμέσως μετά, κάτι θυμάσαι. Τι είναι αυτό;

Μα καλά, αυτό που η ιστοσελίδα της... αλήθειας παρουσιάζει ως «αποκλειστικό» το μεσημέρι της 11ης Ιουνίου δεν είναι το θέμα που είχε γραφτεί στο gavros.gr στις 17 Μαΐου. Μα ναι, αυτό είναι!

Όχι χθες και προχθές, πριν από 25 ημέρες. Σχεδόν ένα μήνα πίσω δηλαδή. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Επειδή κάποιοι μας τα παρουσιάζουν αποκλειστικά τα θέματα, δείτε ποια είναι η πραγματική αλήθεια. Όχι τίποτα άλλο. Με αποδείξεις.

Για να πάρει χαμπάρι ο κόσμος που είναι αναγνώστης στο διαδίκτυο και θέλει να ενημερώνεται, ποιος κάνει σωστά τη δουλειά του και ποιος όχι! Αυτή είναι η αλήθεια!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αποκάλυψη... με 25 ημέρες καθυστέρηση!

Διαβάστε επίσης

Βαγγελάκη, τελικά άλλον... τσούζει!

Βαγγελάκη, τελικά άλλον... τσούζει!

"Ανοίχτηκε" από νωρίς ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Βαγγέλης Αρναούτογλου, τα έβαλε με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, πήρε τις απαντήσεις του... "Σούζυ τσούζει" αφιέρωνε αλλά... ΙΕΚ Ξυνή αφιερωμένο!