Ντουντούκα
Θρύλε μπορείς, μπορείς, μπορείς να προκριθείς!!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κάποτε αναλύσεις επί αναλύσεων, τώρα... σιωπή!

Κάποτε αναλύσεις επί αναλύσεων, τώρα... σιωπή!
Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 - 21:59

Άλλαξαν οι εποχές, άλλαξε και η φιλοσοφία ορισμένων για τις… ειδήσεις. Κάποτε διαβάζαμε κατεβατά για τους παίκτες που δίνει δανεικούς ο Ολυμπιακός. Ακόμα κι αν πήγαιναν σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών στην Ελλάδα, ήταν μείζων θέμα για τους υποστηρικτές της… αλήθειας. Με τις μεγάλες δηλώσεις του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού, Στ. Κοντονή, να μπει ακόμα και περιορισμός στο πόσοι θα μπορούν να πάνε δανεικοί από μια ομάδα σε μια άλλη.

Τώρα που έχει αλλάξει η κατάσταση όμως το θέμα έχει τεθεί στο… περιθώριο. Λες και δεν συμβαίνει. Ένα ακόμα καλοκαίρι που άρχισε μια ομάδα να δίνει δανεικούς σε άλλους συλλόγους. Πέρσι υπήρχε μια ομάδα που έδινε εδώ και εκεί δανεικούς, με τον όρο να μην αγωνίζονται οι εν λόγω παίκτες όταν είναι αντίπαλοι ο σύλλογος που ανήκουν με εκείνον που πήγαν δανεικοί. Κάτι που ο Θρύλος δεν έθεσε ποτέ ως όρο. Αντιθέτως έχει χάσει ματς από παίκτες που σκόραραν εναντίον του, όταν είχαν φύγει με τη μορφή δανεισμού!

Το θέμα, όμως, είναι πώς δεν βλέπουμε αναλύσεις επί αναλύσεων για το συγκεκριμένο ζήτημα. Με το οποίο οι υποστηρικτές της… αλήθειας δείχνουν να έχουν σχέση όπως ο… διάολος με το λιβάνι! Τίποτα δεν είναι τελικά τυχαίο στη ζωή και τα απλά παραδείγματα και γεγονότα αποκαλύπτουν πολλά πράγματα αναφορικά με την… ενημέρωση και πώς την αντιλαμβάνονται ορισμένοι.

Διαβάστε επίσης

Ένα κατάρτι για… δέσιμο!

Ένα κατάρτι για… δέσιμο!

Ο Βεζένκοφ που δεν θα φτάσει τον… Παπαπέτρου και ο Ολυμπιακός που δεν έχει το brand name για όνειρα τύπου…. ΜΠΛΑΤ! Όρσε…