Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάτι «έχασαν» στο... ρεπορτάζ!

Κάτι «έχασαν» στο... ρεπορτάζ!
Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018 - 18:00

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας όμως το χειρότερο είναι το κόμπλεξ. Κάποια παιδιά «έχασαν» το ρεπορτάζ και άρχισαν τα υπονοούμενα κατά του Ολυμπιακού, νομίζοντας ότι θα τον πλήξουν, όμως δεν καταλαβαίνουν ότι εκτίθενται. Αλλά είπαμε, όταν πρέπει να κάνουν τη… δουλειά της, ξεχνούν και τα βασικά, δηλαδή τα γεγονότα.

Παιδιά, δεν άλλαξε μόνο η έδρα του αγώνα του Ολυμπιακού με τα Γιάννινα και τελικά οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι γηπεδούχοι, λόγω αιτήματος της ηπειρωτικής ομάδας επειδή θεωρεί ότι μέχρι τότε δεν έχουν τελειώσει τα έργα στο γήπεδό της.

Παρόμοιο αίτημα υπέβαλε και ο ΟΦΗ για την πρώτη αγωνιστική που επειδή κληρώθηκε γηπεδούχος, τελικά θα παίξει με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Το σχετικό αίτημα και του ΟΦΗ και του ΠΑΣ Γιάννινα εγκρίθηκαν από το ΔΣ της Super League πριν ξεκινήσει η διαδικασία, άρα δεν ήταν γνωστό με ποιον θα κληρώνονταν στη συνέχεια. Αλλά εάν δεν είχε κληρωθεί μια τις παραπάνω ομάδες με τον Ολυμπιακό, δεν θα ασχολούνταν με το θέμα!

Τι να κάνουμε, όμως… Το έχουμε ξαναγράψει και είναι γνωστό τοις πάσι… Ο Ολυμπιακός έχει γίνει «εφιάλτης» τους και πάντα θα προσπαθούν να ανακαλύψουν κάτι για να τον πλήξουν. Όχι κάτι πραγματικό. Γιατί, στην τελική, την πραγματική αλήθεια δεν την αντέχουν!

Διαβάστε επίσης

Ένα κατάρτι για… δέσιμο!

Ένα κατάρτι για… δέσιμο!

Ο Βεζένκοφ που δεν θα φτάσει τον… Παπαπέτρου και ο Ολυμπιακός που δεν έχει το brand name για όνειρα τύπου…. ΜΠΛΑΤ! Όρσε…