Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Που να τους απομάκρυνε ο Μαρινάκης...

Που να τους απομάκρυνε ο Μαρινάκης...
Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 - 23:37

Άντε τώρα να εξηγήσεις στον κόσμο τι συμβαίνει.

Στο σάιτ της… αλήθειας, όπως πλασαρίστηκε στον κόσμο, είχαν πάρει πολύ κόσμο. Ήταν τότε που πανηγύριζαν για τις συμμαχίες, με Αλαφούζο, Μελισσανίδη, Σαββίδη να κάθονται στο ίδιο τραπέζι. Ο στόχος ήταν ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, γνωστά αυτά σε όλη την πιάτσα.

Το τελευταίο διάστημα, η σχέση Μελισσανίδη με Σαββίδη δεν είναι στα καλύτερά της. Στον ΠΑΟΚ φωνάζουν για το πρωτάθλημα που τους έκλεψε η ΑΕΚ και πλέον η κόντρα έχει αγγίξει και τα Μέσα Ενημέρωσης.

Στο σάιτ της… αλήθειας, ένας-ένας πηδάει το καράβι. Όλοι, με κίτρινη απόχρωση.

Η πιάτσα λέει ότι το αφεντικό της ΑΕΚ «βράζει». Μηνύματα δεν πήραν μόνο αυτοί που ήταν εκεί. Παίρνουν και αυτοί που είχαν πρόταση να πάνε εκεί. Ο πόλεμος μαίνεται για τα καλά. Σταματημό δεν έχουν αυτοί που αποχωρούν.

«Εγώ θέλω να πηγαίνω στο ΟΑΚΑ», έλεγε μια ψυχή… Μια άλλη, δεν συζήτησε καν την πρόταση. Γιατί άραγε;

Αλήθεια, τι θα διαβάζαμε αν για όλα αυτά ρόλο έπαιζε ο Μαρινάκης; Γιατί μέσα σε αυτές τις… αλήθειες (και καλά), διαβάσαμε πολλά. Σπιλώθηκαν προσωπικότητες. Τώρα όμως, τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους…

Διαβάστε επίσης

Η Μακεδονία είναι ελληνική!

Η Μακεδονία είναι ελληνική!

Μάλλον στην ΕΡΤ το… ξέχασαν, γιατί στο ματς χάντμπολ Ελλάδα-Σκόπια ανέφεραν για αρκετή ώρα τους φιλοξενούμενους ως MKD (σ.σ. Μακεδονία) πριν το αλλάξουν!