Ντουντούκα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Γελάει ο κόσμος με την προπαγάνδα του SDNA

Γελάει ο κόσμος με την προπαγάνδα του SDNA
Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018 - 19:55

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Τι είχες… Βασιλάκη, τι είχα πάντα.

Το έχουν βάλει στόχο για να τιμωρήσουν τον Ολυμπιακό και από το σάιτ της αλήθειας (και καλά όπως θέλουν να πλασάρονται), πληροφορηθήκαμε ότι οι εικόνες από το Παμπελοποννησιακό σοκάρουν.

Είδαμε μια… χέστρα σπασμένη και σοκάρουν οι εικόνες! Αλήθεια; Ποιος θα αποδείξει πως έσπασε η… χέστρα; Γιατί με όλο αυτό το στήσιμο που είδαμε την Πέμπτη το απόγευμα στην Πάτρα, δεν πείθετε πλέον κανέναν. Ούτε τους ίδιους σας τους εαυτούς.

Δεν σας σοκάρουν οι εικόνες που η αστυνομία με τα γκλομπ στα χέρια επιτίθεται σε γυναίκες και παιδιά. Σοκάρει η σπασμένη… χέστρα! Σας έχει πάρει χαμπάρι όλη η κοινωνία πια. Σας γύρισε την πλάτη ο κόσμος του Παναθηναϊκού, μετά της ΑΕΚ, ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν σας έβλεπε στο… μέτρο από την αρχή.

Εκείνες οι εικόνες από τον τελικό του κυπέλλου στον Βόλο σας σόκαραν, ε; Αυτές πέρσι στο ΟΑΚΑ, στον άλλον τελικό της ντροπής;

Συνεχίστε έτσι, ξέρετε εσείς. Αυτή την φορά, όμως, δεν θα περάσει η προπαγάνδα σας.

Διαβάστε επίσης

Η Μακεδονία είναι ελληνική!

Η Μακεδονία είναι ελληνική!

Μάλλον στην ΕΡΤ το… ξέχασαν, γιατί στο ματς χάντμπολ Ελλάδα-Σκόπια ανέφεραν για αρκετή ώρα τους φιλοξενούμενους ως MKD (σ.σ. Μακεδονία) πριν το αλλάξουν!