Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάρμα του ο κινηματογράφος…

Κάρμα του ο κινηματογράφος…
Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018 - 20:57

Δεν είναι κακό να είσαι κολλημένος με τον κινηματογράφο. Αντίθετα ανοίγει τους ορίζοντες σου. Φανατικός με τον κινηματογράφο είναι και ο Σταύρος Κόλκας, παλιός Χολαργιώτης Παναθηναικός και μετέπειτα ΠΑΟΚάρχης ρεπόρτερ. Το έχουν αυτό στο sdna. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, ο Κόλκας όντως έγινε οπαδός του ΠΑΟΚ μετά από την πράσινη περίοδο του. Δεν είναι όπως ο Βασιλάκης Παπαθεοδώρου ή «Γιάννης Αυλακιώτης» ή «Πρασινοφρουρός» που παρέμεινε πράσινος αλλά υπηρετεί ως πιστός αυλικός τον ΠΑΟΚ.

Ο Σταυράκης λοιπόν, ο φιλόΤΟΥΡΚΟΣ (γνωστή σε όλους η φωτογραφία του με τη φανέλα της αγαπημένης του Μπεσικτάς) έβλεπε πάντα σινεμά με μανία και μάλλον αυτό αύξησε την φαντασία του. Αυτό σε συνδυασμό με τη χαμηλή μόρφωση, τα κόμπλεξ που είναι δεδομένα και την κλάψα μιας ζωής έδωσε ένα κωμικό αποτέλεσμα γραφής αλλά και αντίληψης. Σήμερα λοιπόν ο Σταυράκης από το μπλοκ στο... φιλέ του Βιερίνια, κατάλαβε ότι ο Ολυμπιακός ελέγχει τη FIFA, την UEFA και την ΚΕΔ!!!

Σταυράκη, έπρεπε να επιμείνεις μέχρι να σε πάρουν να παίξεις στο σίκουελ του Γκούνις...

Διαβάστε επίσης

«ΞΕΓΥΜΝΩΘΗΚΑΤΕ»!!

«ΞΕΓΥΜΝΩΘΗΚΑΤΕ»!!

Όλος ο κόσμος γελάει μαζί σας και με το… λάθος ρεπορτάζ το οποίο μεταφέρατε όλο χαρά και μετά τρέχατε να τα μαζέψετε. Ξεφτιλιστήκατε εσείς οι ίδιοι με τις κωλοτούμπες σας.