Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην ΕΡΤ κάτι παθαίνουν με τον Ολυμπιακό!

Στην ΕΡΤ κάτι παθαίνουν με τον Ολυμπιακό!
Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018 - 18:39

Φινάλε στο 2018 για το πρωτάθλημα με το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, στην Πυλαία. Με μετάδοση από τη δημόσια τηλεόραση. Απλά την Κυριακή ήταν… κρατική! Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Μάλλον έχουν… θέμα με τον Ολυμπιακό! Λες και η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετώπιζε αντίπαλο από το εξωτερικό. Ούτε τα… προσχήματα δεν κράτησαν. Επιφωνήματα, ειδικά στο πρώτο μέρος που το ματς ήταν ανοικτό, για τις φάσεις του ΠΑΟΚ.

Σε εκείνες του Θρύλου απλή περιγραφή… Ό,τι φάση κι αν έκαναν οι «ερυθρόλευκοι», ακόμα και σε σημεία που οι παίκτες του Μπλατ «έκρυψαν» την μπάλα, καμία διαφορά στην περιγραφή. Μια ευθεία… γραμμή σε όλα.

Και όχι μόνο. Είδαμε τόσες και τόσες φορές σε ριπλέι φάσεις που είχε περάσει η μπάλα εκτός τελικής γραμμής, για να φανεί από ποιο χέρι είχε βγει εκτός η μπάλα! Το μόνο που δεν είπαν ήταν πώς ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός από τη διαιτησία.

Αλλά είπαμε. Συνήθως είναι δημόσια τηλεόραση, όμως όταν μεταδίδει ματς του Ολυμπιακού γίνεται κρατική!

Διαβάστε επίσης

Κάρμα του ο κινηματογράφος…

Κάρμα του ο κινηματογράφος…

O φανατικός με τον κινηματογράφο Σταύρος Κόλκας (παλιά όπως βλέπετε ήθελε να γίνει το τερατάκι από τα Goonies) εκτός από το κόλλημα με το «κάρμα» έχει και νέες ονειρώξεις…