Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα social του ΠΑΟΚ σφάζουν αρνιά (Part2)

Στα social του ΠΑΟΚ σφάζουν αρνιά (Part2)
Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 - 09:30

Δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Μόνο ότι η μαϊμού, όσο πιο ψηλά ανεβαίνει, φαίνεται ο πωπός της. Και όσα περισσότερα ρούβλια παίρνει, επίσης. Προ ημερών αναρωτιόμασταν (στην πραγματικότητα ξέραμε, ρητορική ήταν η απορία) γιατί άνθρωποι που ξημεροβραδιάζονται στα social media του Ολυμπιακού έχοντας αληθινό ενδιαφέρον (...) για το τι λέει ο κόσμος στις κακές στιγμές της ομάδας, δεν κάνουν το ίδιο με τις αντίστοιχες του ΠΑΟΚ. Για παράδειγμα τόσες μέρες που «σερνόταν» το θέμα πώλησης του Πρίγιοβιτς δεν διαβάσαμε ούτε... μισό σχόλιο από τα μπινελίκια που «έπεφταν» στο facebook του δικεφάλου.

Και χθες το... αγνό τους ενδιαφέρον τους έστειλε μέχρι τα κοινωνικά δίκτυα της Νότιγχαμ προκειμένου να μεταφέρουν στο ελληνικό κοινό τι λένε οι οπαδοί της Φόρεστ για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η πρώτη κρίση λένε. Για κάζο λένε. Βράζουν λένε. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πάντως δεν βράζουν ποτέ με τη διοίκησή τους. Μάλλον στα κάρβουνα θα ψήνονται ή αν βράζουν, δεν το μαθαίνουμε ποτέ αφού οι... μαϊμούδες της αντικειμενικότητας έχουν φάει... μπαν από τα κοινωνικά δίκτυα του ΠΑΟΚ. Όχι κανονικό, ιντερνετικό απ' αυτό που φαντάζεστε. Το άλλο το μπαν που επιβάλλεται από τη... γραμμή που πέφτει από «ψηλά». Παρά... πόδα τοποθετούνται τα πληκτρολόγια στα μπινελίκια για τον Ιβάν, παίρνουν... φωτιά για τον Μαρινάκη.

Συνεχίστε. Πλέον δε χρειάζεται να κάνει κανείς ΤΙΠΟΤΑ για να σας βγάλει την προβιά με την οποία είχατε ντυθεί παριστάνοντας κάτι άλλο απ' αυτό που είστε. Δε χρειάζεται να προσπαθήσει κανείς να σας αποδομήσει. Το έχετε ΗΔΗ καταφέρει μόνοι σας, με μεγάλη επιτυχία. спасибо тебе *

*Το ευχαριστώ το γράψαμε στα ρώσικα (ελπίζουμε να μην κάναμε λάθος) γιατί λογικά το... πιάνετε καλύτερα σ' αυτή τη γλώσσα.

ΥΓ: Κι ας ενημερώσει κάποιος τον χιουμορίστα στις γρήγορες, ταξίδεψε εκεί ο Μαρινάκης, είδε από κοντά το ματς με τη Ρέντινγκ.

Διαβάστε επίσης

Σήμερα «ξερνάμε» με την ΕΡΑ ΣΠΟΡ!

Σήμερα «ξερνάμε» με την ΕΡΑ ΣΠΟΡ!

Μεγάλο άγχος στο κρατικό ραδιόφωνο για να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Στο α’ ημίχρονο 9 φορές ειπώθηκε πώς οι διαιτητικές αποφάσεις διαμορφώνουν το αποτέλεσμα, ενώ οι τελικές είναι 9-1 για τον Αστέρα!

Ξεφτιλίστηκαν... ξανά ΕΡΤ και ΕΡΑ ΣΠΟΡ! (vid)

Ξεφτιλίστηκαν... ξανά ΕΡΤ και ΕΡΑ ΣΠΟΡ! (vid)

Τα κρατικά Μέσα, τα οποία θα έπρεπε… να είναι αντικειμενικά, απέδειξαν για ακόμη μία φορά στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης ότι έχουν... ντυθεί στα «ασπρόμαυρα». Δείτε το βίντεο με όλες τις «ομορφιές» από την μετάδοση του Δ. Μαλισιώβα και της ΕΡΑ ΣΠΟΡ του συγκεκριμένου αγώνα.