Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σήμερα «ξερνάμε» με την ΕΡΑ ΣΠΟΡ!

Σήμερα «ξερνάμε» με την ΕΡΑ ΣΠΟΡ!
Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 - 20:44

Απίστευτα πράγματα! Η μετάδοση της ΕΡΑ ΣΠΟΡ στο ματς της Τρίπολης. Εκεί που ο Αστέρας αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Σε ένα ματς που οι Αρκάδες έχουν στο πρώτο ημίχρονο 9 τελικές, τις 7 στο τέρμα και ο ΠΑΟΚ μόλις μια τελική!

Σε αυτό το ματς, λοιπόν, ακούστηκε όχι μία ή δύο φορές αλλά 9 φορές στα πρώτα 45 λεπτά πώς οι αποφάσεις του διαιτητή Σκουλά διαμορφώνουν το αποτέλεσμα! Ναι καλά διαβάζετε. Αυτό ακούστηκε. Από τον Δ. Μαλισιώβα που κάνει την περιγραφή από την πόλη της Αρκαδίας.

Βλέπετε, πρέπει να έχουν μεγάλο άγχος στο κρατικό ραδιόφωνο για να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, δεν εξηγείται αλλιώς! Με όλα αυτά που ακούγονται, οι ακροατές θα παρακαλάνε να βάλει γκολ ο ΠΑΟΚ για να μην ακούν άλλο τα ίδια.

Πάντως, τέτοια «ευαισθησία» δεν έχουμε δει από το κρατικό κανάλι σε ματς του Ολυμπιακού. Εκεί που έχουν γίνει «όργια» από την… εξυγίανση και τη διαιτησία. Είναι αλλιώς με τον Ολυμπιακό, αλλιώς με τον ΠΑΟΚ. Βλέπετε στο κρατικό ραδιόφωνο έχουν τις… συμπάθειές του, γιατί να το κρύψουν άλλωστε!

Διαβάστε επίσης

Ξεφτιλίστηκαν... ξανά ΕΡΤ και ΕΡΑ ΣΠΟΡ! (vid)

Ξεφτιλίστηκαν... ξανά ΕΡΤ και ΕΡΑ ΣΠΟΡ! (vid)

Τα κρατικά Μέσα, τα οποία θα έπρεπε… να είναι αντικειμενικά, απέδειξαν για ακόμη μία φορά στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης ότι έχουν... ντυθεί στα «ασπρόμαυρα». Δείτε το βίντεο με όλες τις «ομορφιές» από την μετάδοση του Δ. Μαλισιώβα και της ΕΡΑ ΣΠΟΡ του συγκεκριμένου αγώνα.