Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεφτιλίστηκαν... ξανά ΕΡΤ και ΕΡΑ ΣΠΟΡ! (vid)

Ξεφτιλίστηκαν... ξανά ΕΡΤ και ΕΡΑ ΣΠΟΡ! (vid)
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 - 19:00

Τα κρατικά Μέσα στα... καλύτερά τoυς. Όπως όλοι γνωρίζουν ΕΡΤ και ΕΡΑ ΣΠΟΡ έχουν σταματήσει να είναι αντικειμενικές, με την μετάδοση του Δ. Μαλισιώβα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη να αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι τα κρατικά Μέσα έχουν… ντυθεί στα «ασπρόμαυρα».

Πραγματικά, πλέον, δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα, με όσους φίλους του Ολυμπιακού είχαν την ατυχία να επιλέξουν να ακούσουν την μετάδοση της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και του συγκεκριμένου δημοσιογράφου από αυτό το παιχνίδι να γίνονται δικαιολογημένα έξαλλοι με αυτά που άκουγαν.

Δεν μπορούν πια να κρύψουν το πόσο πολύ θέλουν να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και εκτίθενται συνεχώς. Όπως συνέβη και το βράδυ της Κυριακής (13/01), με τον Δ. Μαλισιώβα να κάνει φανερό για ακόμη μία φορά το άγχος που έχουν στα κρατικά Μέσα για τον ΠΑΟΚ και τον τίτλο. Πλέον, τους έχει καταλάβει, όμως, ολόκληρος ο πλανήτης.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο όλες τις «ομορφιές» της… αντικειμενικής μετάδοσης του Δ. Μαλισιώβα και της ΕΡΑ ΣΠΟΡ από το συγκεκριμένο ματς. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Διαβάστε επίσης

Σήμερα «ξερνάμε» με την ΕΡΑ ΣΠΟΡ!

Σήμερα «ξερνάμε» με την ΕΡΑ ΣΠΟΡ!

Μεγάλο άγχος στο κρατικό ραδιόφωνο για να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Στο α’ ημίχρονο 9 φορές ειπώθηκε πώς οι διαιτητικές αποφάσεις διαμορφώνουν το αποτέλεσμα, ενώ οι τελικές είναι 9-1 για τον Αστέρα!