Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ντέμης... πατώνει ή ακόμη;

Ο Ντέμης... πατώνει ή ακόμη;
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 - 17:43

Φαίνεται πως ο κόσμος δεν θέλει να βλέπει... εξυγίανση στην τηλεόραση και τους γυρίζει την πλάτη. Σχόλια του Ντέμη Νικολαϊδη του στιλ «να μην μιλάει ο Ολυμπιακός για τη διαιτησία» ή «κανένας διαιτητής δεν κυνηγάει τον Ολυμπιακό» δεν πείθουν κανέναν, αφού η τηλεοπτική εικόνα, ή καλύτερα το τηλεκοντρόλ έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, καθώς και ένας απλός φίλαθλος μπορεί να κρίνει την κακή διαιτησία του διεθνή Παπαδόπουλου (Μακεδονίας) στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-2.

Πλέον το ερώτημα είναι το εξής: ο Ντέμης Νικολαϊδης «πατώνει» ή ακόμη; Για μια ακόμη φορά η «Αθλητική Κυριακή» ήταν νικήτρια στην τηλεθέαση έναντι της εκπομπής «Total Football» του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα η εκπομπή της ΕΡΤ 1 έκανε 8,2 % έναντι, μόλις 3,9 της εκπομπής του καναλιού του Σαββίδη.

Την περασμένη Κυριακή, η «Αθλητική Κυριακή» ήταν και πάλι η νικήτρια με μερίδιο τηλεθέασης 7,2% έναντι 1,5 % της εκπομπής «Total Football».

Διαβάστε επίσης

Νέα… γκέλα από την ΕΡΤ! (vid)

Νέα… γκέλα από την ΕΡΤ! (vid)

Για γέλια και για κλάματα η κρατική τηλεόραση, η οποία κάνει την μία γκέλα μετά την άλλη. Ξέχασε να κλείσει το μικρόφωνο του Δ. Χατζηγεωργίου, ο οποίος έκανε γνωστές τις ορέξεις του για φαγητό...