Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για τα μάτια της... αλήθειας! (pic)

Για τα μάτια της... αλήθειας! (pic)
Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 - 12:01

Κοίτα να δεις πώς ένας άνθρωπος μπορεί εν μία νυκτί να έχει εντελώς διαφορετική άποψη. Βλέπετε, παίζει ρόλο και ποια είναι η... αλήθεια που λέει!

Το Σάββατο ο Διευθυντής της Αδριατικής Λίγκας έριχνε... άκυρο στον Ολυμπιακό για να συμμετάσχει εκεί! Όπως είδαμε να αναφέρει και το σάιτ της... αλήθειας.

Την Κυριακή ο Κρέζιμιρ Νόβοσελ, μιλώντας για λογαριασμό της ίδιας λίγκας, τόνιζε πώς όλα είναι πιθανά και πώς δεν είναι απίθανο να δούμε τον Θρύλο να συμμετέχει στη διοργάνωση. Προϋπόθεση, εάν υπάρξει αυτό το θέμα, είναι να τεθεί στην ψηφοφορία των μετόχων της εν λόγω Λίγκας.

Κάτι σημαντικό... Ο Διευθυντής της Αδριατικής Λίγκας είναι ο Κρέζιμιρ Νόβοσελ. Αλλά για το σάιτ της... αλήθειας, το Σάββατο έριχνε... άκυρο στον Ολυμπιακό. Όταν, όμως, μίλησε σε ελληνικό Μέσο και τη «Live Sport» τόνισε πώς είναι εφικτό να συμμετάσχει εκεί ο Ολυμπιακός!

Δηλαδή μέσα σε λίγες ώρες άλλαξε ριζικά άποψη! Στο τέλος τον βλέπουμε να... τσακώνεται με τον εαυτό του, αφού δεν μπορεί να συμφωνήσει σε κάτι τόσο απλό. Στο ερώτημα εάν μπορεί ο Ολυμπιακός να αγωνιστεί στην Αδριατική Λίγκα εάν φτάσει σε αυτή τη λύση!

Αλλά επειδή στη δεύτερη συνέντευξή του, το έχουν γίνει ξεκάθαρα ερωτήματα, θα τον πιστέψουμε περισσότερο. Γιατί στο σάιτ της... αλήθειας βλέπουμε, μέσα σε λίγες ώρες, και τις δύο εκδοχές για το ίδιο θέμα και δεν ξέρουμε ποια ισχύει τελικά!

Διαβάστε επίσης