Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όποτε συμφέρει, καλός ο Τσουκαλάς…

Όποτε συμφέρει, καλός ο Τσουκαλάς…
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 - 22:11

Αυτοί που φρόντισαν να τον βγάλουν στην σέντρα, να τον στοχοποιήσουν, τώρα… πουλάνε και το όνομά του. Για τέτοια ξεφτίλα. Δίχως όριο και δίχως ίχνος ντροπής φυσικά.

Μας… πουλάνε την είδηση ότι μπορεί να κατέβει ο Τάκης στις εκλογές. Και τι σας νοιάζει βρε ξεφτίλες; Όλα για τα κλικ; Ίσα-ίσα για να βάλετε το θέμα και να πάρετε επισκέψεις επειδή… πουλάει ο Τάκης.

Με τον Αντετονκούμπο, τον… τελειώσατε. Χωρίς καν να προβάλετε τη δική του εξήγηση. Περιμένετε να βγει κάτι από την εκπομπή, να πιαστείτε και να δημιουργήσετε πρόβλημα. Κάνατε τα πάντα για να τελειώσει η εκπομπή «Άντε Γεια» από την τηλεόραση. Θα κάνετε τα πάντα για να μην υπάρχει, γιατί ενοχλεί. Στις ημέρες της χούντας που ζούμε, εξυπηρετεί ε;

Τώρα όμως, ο Τσουκαλάς κατεβαίνει στις εκλογές κατά τα άλλα. Συνεχίστε και άλλο ξεφτίλες. Μήπως νιώθετε και τίποτα;

Διαβάστε επίσης

Γελάει το Αζερμπαϊτζάν Λαλάκη...

Γελάει το Αζερμπαϊτζάν Λαλάκη...

Το σάιτ της… αλήθειας έκανε «γαργάρα» όσα έγιναν στην Τούμπα στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, ενώ προσπάθησε να μας πείσει ότι ο Σιδηρόπουλος ευνόησε τον Ολυμπιακό κόντρα στον Άρη. Σας έχει πάρει στο… ψιλό ολόκληρος ο πλανήτης.

Τι έγινε ρε παιδιά με το… θωρηκτό Πέιν

Τι έγινε ρε παιδιά με το… θωρηκτό Πέιν

Μας είχαν ζαλίσει με την επιστροφή του Αμερικανού σέντερ, ο οποίος μετά από δύο... ολόκληρους μήνες αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό και πηγαίνει στην Βιλερμπάν.

Για τα μάτια της... αλήθειας! (pic)

Για τα μάτια της... αλήθειας! (pic)

Με αυτά που είπε το Σάββατο και την Κυριακή, στο τέλος θα... τσακωθούν ο Διευθυντής της Αδριατικής Λίγκας με τον Κρέζιμιρ Νόβοσελ!