Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γελάει το Αζερμπαϊτζάν Λαλάκη...

Γελάει το Αζερμπαϊτζάν Λαλάκη...
Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 - 20:46

Δεν υπάρχουν αυτά που συμβαίνουν. Η… εξυγίανση επιτελεί κάθε αγωνιστική το έργο της, με τον ΠΑΟΚ να ευνοείται για ακόμη μία αγωνιστική, στο ματς με τον Ατρόμητο.

Οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν δύο πέναλτι στο συγκεκριμένο ματς, ενώ αντίθετα δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ των Περιστεριωτών. Μετά τους Έλληνες διαιτητές μπήκαν στο… κόλπο και οι ξένοι ρέφερι, με τον Αγκαγέν από το Αζερμπαϊτζάν να δίνει ρεσιτάλ με τα λάθη του.

Την ώρα, λοιπόν, που συμβαίνουν αυτά για ακόμη μία αγωνιστική, ο Λαλάκης στο σάιτ της… αλήθειας προσπαθεί να πείσει ότι ο Σιδηρόπουλος ευνοεί τον Ολυμπιακό στο ματς με τον Άρη. Ήταν λίγο πιο πίσω το τείχος του Ολυμπιακού λένε σε ένα φάουλ του Άρη και ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός… Αυτό προσπαθούν να περάσουν. Βέβαια, ούτε λέξη για το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ των «ερυθρόλευκων» έπειτα από το χέρι του Βέλεθ…

Αλλά και φυσικά, ούτε λέξη για τα «όργια» στην Τούμπα… Αλλά, όταν μιλούν τα… ρούβλια, η αλήθεια και όλα τα υπόλοιπα πάνε στην άκρη. Το ξέρει καλά ο Λαλάκης...

Πάντως, τους έχουν πάρει χαμπάρι όλοι... Οι δήθεν… αντικειμενικοί συνεχίζουν να προκαλούν άφθονο γέλιο…

Μέχρι και στο Αζερμπαϊτζάν γελάνε με αυτά που γράφουν.

Διαβάστε επίσης

Τι έγινε ρε παιδιά με το… θωρηκτό Πέιν

Τι έγινε ρε παιδιά με το… θωρηκτό Πέιν

Μας είχαν ζαλίσει με την επιστροφή του Αμερικανού σέντερ, ο οποίος μετά από δύο... ολόκληρους μήνες αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό και πηγαίνει στην Βιλερμπάν.