Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για γέλια και για κλάματα η ΕΡΤ

Για γέλια και για κλάματα η ΕΡΤ
Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 - 20:43

Για μια ακόμη φορά, γίναμε μάρτυρες μιας τραγικής κατάστασης. Τέτοιο σαλιάρισμα δεν ξανάγινε στον αγώνα Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ.

Αυτοί μάλλον έχουν μπερδευτεί. Δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι όλος ο κόσμος παρακολουθεί τα ματς. Μάλλον έχουν μπει σε πνεύμα ΣΥΡΙΖΑ. Να πάρει ο ΠΑΟΚ δηλαδή το πρωτάθλημα με οποιοδήποτε κόστος και να είναι ευτυχισμένοι…

Τέτοιο σαλιάρισμα για την ομάδα του ΠΑΟΚ δεν έχει ξαναγίνει. Η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο. Ο Μίνος, να τα βάζει με τον βοηθό διαιτητή και να κάνει ανάλυση από το non paper του ΠΑΟΚ, σε μια φάση που ο Παναιτωλικός είχε κοπεί από λανθασμένη θέση οφσάιντ.

Νωρίτερα, ο Λυκουρόπουλος ύμνους για τον ΠΑΟΚ. Μια αποθέωση άνευ προηγουμένου. Διευθυντής του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ και τον τρέχουν στο Αγρίνιο. Μη μεταδώσει κανείς άλλος και πέσει στεναχώρια. Είναι λίγοι οι εκλεκτοί τους βλέπετε στην Θεσσαλονίκη. Φρόντισαν να τους πάρουν στο OPEN αυτούς που ήθελαν, αλλά παίζουν… μπάλα και αλλού με τον τρόπο τους.

Ο κόσμος «βράζει» με την ΕΡΤ και δεν είναι η πρώτη φορά. Περιμένετε, έχουμε και συνέχεια…

Διαβάστε επίσης

Τι έγινε ρε παιδιά με το… θωρηκτό Πέιν

Τι έγινε ρε παιδιά με το… θωρηκτό Πέιν

Μας είχαν ζαλίσει με την επιστροφή του Αμερικανού σέντερ, ο οποίος μετά από δύο... ολόκληρους μήνες αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό και πηγαίνει στην Βιλερμπάν.

Γελάει το Αζερμπαϊτζάν Λαλάκη...

Γελάει το Αζερμπαϊτζάν Λαλάκη...

Το σάιτ της… αλήθειας έκανε «γαργάρα» όσα έγιναν στην Τούμπα στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, ενώ προσπάθησε να μας πείσει ότι ο Σιδηρόπουλος ευνόησε τον Ολυμπιακό κόντρα στον Άρη. Σας έχει πάρει στο… ψιλό ολόκληρος ο πλανήτης.