Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παιδιά στη σειρά, όλοι θα πάρετε από τον Ιβάν!

Παιδιά στη σειρά, όλοι θα πάρετε από τον Ιβάν!
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 - 22:52

Ένα πρωτάθλημα πήρε ο ΠΑΟΚ μετά από… μισό αιώνα και στα media γίνεται ο χαμός! Τέτοιο σαλιάρισμα, δεν έχει προηγούμενο. Ο Ιβάν Σαββίδης που επένδυσε λέει, με μεταγραφάρες! Ρε τι γίνεται. Είναι οι ίδιοι που όταν ο Μαρινάκης έκανε τις δικές του κινήσεις, έβγαζαν… ενόχληση. Στο τέλος κατέληγαν και σε συμπεράσματα ότι ο Μιλιβόγεβιτς θα αποβάλλεται π.χ. συνεχώς στην Πρέμιερ Λιγκ. Ευτυχώς τα γραπτά μένουν, όπως και τα σάλια τους.

Εντυπωσιάστηκαν από την φιέστα, δεν είχαν ξαναδεί! Που να δείτε βρε κακομοίρηδες; Μήπως πατάτε στο Καραϊσκάκη; Μήπως ξέρετε που πέφτει; Ή που ανοίγατε τις τηλεοράσεις σας και μόλις βλέπατε Ολυμπιακό να σηκώνει κούπα βρίζατε μέσα σας; Αλλά και απ’ έξω ορισμένοι με αναρτήσεις.

Για την επένδυση του Ιβάν με τον Γραμμένο θα πείτε κάτι; Θα γράψετε κάτι; Για τη διαιτησία που είδαμε 29 αγωνιστικές θα ασχοληθείτε; Ή δεν σας αφήνει το… χαρτάκι για το σαλιάρισμα και να μπείτε υποψήφιοι για δουλειά στα Μέσα του Ιβάν;

Η άλλη… έκλαιγε στην αγκαλιά του Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό και τώρα, σαλιάριζε στο πλευρό του Ιβάν (και όχι μόνο). Όπου πέφτει το μεροκάματο, ε;

Παρακολουθεί και ο κόσμος του Ολυμπιακού και «βράζει» με όλες αυτές τις… φωνές που ξεπετάχτηκαν.

Διαβάστε επίσης

«Επίθεση» του γγΑ, Ιούλιου Συναδινού, στη Χριστίνα Αμερικάνου για την... γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ με τον Μεταξά (pics)

«Επίθεση» του γγΑ, Ιούλιου Συναδινού, στη Χριστίνα Αμερικάνου για την... γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ με τον Μεταξά (pics)

«Επίθεση» στην Χριστίνα Αμερικάνου εξαπέλυσε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, επειδή ανήρτησε την είδηση με τη γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ να βάλει στο πρώτο σποτ για τις Ευρωεκλογές την εικόνα του δικτάτορα Μεταξά.

Από γκάφα σε γκάφα η ΕΡΤ… (vid)

Από γκάφα σε γκάφα η ΕΡΤ… (vid)

Ξέχασαν πάλι ανοικτά τα μικρόφωνα στην κρατική τηλεόραση, με τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου να δίνει τον αριθμό του κινητού του και να απαντάει στον… αέρα σε τηλεφώνημα.