Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανακάλυψαν ολόκληρο ραντεβού με Σπανούλη, στον… Χάντερ θα κόλλαγαν;

Ανακάλυψαν ολόκληρο ραντεβού με Σπανούλη, στον… Χάντερ θα κόλλαγαν;
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 - 17:40

‘Όταν έχεις το παλιό γραφείο τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο «μαγαζί» είναι εύκολο να μπερδεύεσαι και να παρασύρεσαι, αλλά υπάρχει και το google. Κλικάρεις και βλέπεις απλά πραγματάκια όπως το ότι ο Χάντερ πήγε στη Ρεάλ μετά τον Ολυμπιακό και όχι στην ΤΣΣΚΑ.

Δίπλα στο γραφείο σου οφείλεις να έχεις και ένα λεξικό. Έναν Μπαμπινιώτη, έναν Τεγόπουλο-Φυτράκη και να βλέπεις τι σημαίνει η λέξη «αρπαγή», «ληστεία» κτλ.

Όταν ο παίκτης έχει μπάι άουτ υψηλό, η ομάδα έχει αποφασίσει να αλλάξει οικονομική πολιτική και να γυρίσει σελίδα και κάνει αμάν και πώς να πουλήσει τον παίκτη, αυτό δεν λέγεται ούτε αρπαγή, ούτε ληστεία. Λεπτομέρειες θα πεις, που σου χαλάνε μια ωραία «ιστορία».

Εδώ «ανακάλυψαν» οι μυθιστοριογράφοι ολόκληρο ραντεβού Αγγελόπουλων-Σπανούλη. Γράφανε και ποσά που συζητήθηκαν και αρνήθηκε ο Σπανούλης.

Τα χούγια δεν φεύγουν εύκολα… Τόσα χρόνια στο πλευρό του Γιαννακόπουλου βλέπεις.

Διαβάστε επίσης

Όταν ανακοινώνει παίκτη ο ΠΑΟ, παίρνουν τηλέφωνο στη Κίνα να δουν αν ισχύει

Όταν ανακοινώνει παίκτη ο ΠΑΟ, παίρνουν τηλέφωνο στη Κίνα να δουν αν ισχύει

Ο Μάρκους Ντένμον έχει μια παγκόσμια πρωτοτυπία: Είναι ο μοναδικός παίκτης που σε διάστημα μίας εβδομάδας ανακοινώθηκε από δύο (2) ομάδες! Ο Παναθηναϊκός στις 25 Ιουνίου τον ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα αλλά αυτός θα παίξει στη Κίνα!