Ντουντούκα
Η κίνηση του Κόκκαλη με το Ρέντη προκάλεσε τόση έκπληξη, όση η επιστροφή Πιτίνο στον ΠΑΟ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κοίτα ποιοι μιλάνε! (pics)

Κοίτα ποιοι μιλάνε! (pics)
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 - 15:58

Τα... καλαμαράκια κάθισαν στο λαιμό των «εξυγιαντών» που υμνούσαν τον υφυπουργό ο οποίος τραπέζωσε μερίδα δημοσιογράφων της αρεσκείας του σε ταβέρνα στην Καισαριανή. Ναι, τον Σταύρο Κοντονή εννοούμε, που πλέον ιδιωτεύει στη Ζάκυνθο αφού ο λαός της τον «μαύρισε» στις εκλογές, τον Υφυπουργό Αθλητισμού που αποτέλεσε την μεγάλη αδυναμία του SDNA.

Η ιστοσελίδα, να μην ξεχνιόμαστε συμφερόντων του Σαββίδη, που... ζούσε και ανέπνεε για τον Κοντονή, τώρα βλέπει «ωμή παρέμβαση»! Αφορμή αποτέλεσε η πληροφορία ότι ο Αυγενάκης τηλεφώνησε στον Γραμμένο και του ζήτησε να πάρει πίσω τους κανονισμούς-εκτρώματα, οι οποίοι είναι και φωτογραφικοί! Μια αντίδραση που επιβεβαιώνει τις... φωτογραφίες!

Όμως, κι αυτό για το SDNA, σύμφωνα με το λαϊκό ρητό «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί». Υπάρχουν πολλά παραδείγματα που η ιστοσελίδα συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη υμνούσε τον Κοντονή. «Τελεσίγραφο Κοντονή: "Αλλάξτε διαιτητές ή τελικός... γιοκ"» και «Τελικός με ξένους διαιτητές και μαθητές», μας έλεγαν στις 5 και στις 10 Μαΐου 2016, αντίστοιχα, και το χρέωναν ως σκέψη του Κοντονή επειδή η ΕΠΟ δεν όριζε τους βοηθούς με τους οποίους ο Σιδηρόπουλος έμπαινε στην Ευρώπη.

«Σταύρος Κοντονής: Ο Υφυπουργός που έγινε... εφιάλτης τους», έγραφαν στις 22 Μαΐου 2016, επειδή ο στόχος της αλλαγής διαιτητών στον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός επετεύχθη και ο Κοντονής έγινε ο μόνος Υφυπουργός παγκοσμίως που όρισε διαιτητές σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα!

Καμία κρατική παρέμβαση, μόνο παρανομίες

Επίσης, το κακό για τους υμνητές του Κοντονή, δηλαδή για το SDNA, είναι ότι δεν υπάρχει καμία κρατική παρέμβαση, άρα παραπληροφορούν. Η διάταξη στον ΚΑΠ, που επρόκειτο να τεθεί προς ψήφιση στο αυριανό (31/07) ΔΣ της ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία ένας μεγαλομέτοχος ή μέτοχος ΠΑΕ, είναι παράνομη, καθώς έρχεται σε σύγκρουση με το νόμο για την πολυϊδιοκτησία στο ποδόσφαιρο ενώ το κράτος είναι αρμόδιο για θέματα που έχουν σχέση με τις ΠΑΕ, τη λειτουργία τους και τον έλεγχό τους. Κρατική παρέμβαση θα υπήρχε αν επρόκειτο για αγωνιστικό θέμα ή για θέμα λειτουργίας της ΕΠΟ.

Παράλληλα, η φωτογραφική διάταξη του δικονομικού κανονισμού που «σβήνει» την ποινή της τριετούς απαγόρευσης εισόδου στον Σαββίδη, ποινή που τού επιβλήθηκε για το «ντου» με το όπλο, έχει σχέση με την αντιμετώπιση τον κρουσμάτων βίας, όπου η εκάστοτε κυβέρνηση έχει λόγο. Θυμίζουμε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είχε διασυρθεί παγκοσμίως λόγω της εικόνας του οπλοφόρου Σαββίδη ενώ ο Βασιλειάδης είχε αναβάλει το πρωτάθλημα.

Να μην ξεχνάμε ότι FIFA και UEFA είχαν ζητήσει αυστηρές ποινές, απειλώντας με Grexit. Τέτοια απειλή υπήρξε και τον περασμένο Μάιο, επειδή οι υπερκείμενες αρχές θεώρησαν ότι δεν έγιναν βήματα για την αντιμετώπισης της βίας και το... σβήσιμο μιας τέτοιας ποινής αποτελεί πισωγύρισμα, για την ακρίβεια άλμα προς τα πίσω.

Διαβάστε επίσης