Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μεγάλη «μεταγραφή» του Βασιλακόπουλου

Η μεγάλη «μεταγραφή» του Βασιλακόπουλου
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019 - 23:49

Ούτε παίκτες, ούτε προπονητές, άλλες είναι οι βόμβες. Σύμβουλοι. Μάλιστα κύριοι, σύμβουλοι. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε όμως γιατί το κρατούν κρυφό… Ο κόσμος όλος το γνωρίζει, η πιάτσα βουίζει, αλλά ούτε μια επίσημη ανακοίνωση ρε παιδί μου να το γιορτάσουμε; Ντρέπεστε; Φοβάστε την κατακραυγή;

Τι έφτασε στα αυτιά μας; Τι βοά στην πιάτσα; Ο Νίκος Συρίγος λένε πως εργάζεται επίσημα στην ΕΟΚ με ρόλο συμβούλου του Βασιλακόπουλου. Από πέρσι κιόλας. Στα μουλωχτά αρχικά πιο επίσημα πλέον όπως φαίνεται.

Έτσι λένε και πολλοί μιλούν με σιγουριά. Μην μας ρωτήσετε τώρα ποιος είναι ο Νίκος Συρίγος.

Μεγάλο «κεφάλι» της δημοσιογραφίας. Λένε πως αυτός γράφει την ανώνυμη στήλη «Πρασινοφρουρός» στην εφημερίδα «Πράσινη» και μάλιστα πριν κάποια χρόνια η Θ13 είχε βγάλει ανακοίνωση αναφέροντας πως αυτός ήταν… Ολυμπιακός . Επίσης λένε πως είναι πίσω από τον λογαριασμό pao bc legacy στα social media που προσπαθούσε να μας πείσει για τη μαφία της Ευρωλίγκας και την κατάφορη αδικία της ομάδας του «αφεντικού». Θεωρείται το πρωτοπαλίκαρο στον όμιλο του dpg καθώς έχει καταφερθεί με γραπτά του εναντίον και συναδέλφων του, πράσινης απόχρωσης με τους οποίους είχε συνεργαστεί στην «Πράσινη».

Επίσης κάποιοι λένε πως είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην «Πράσινη».

Δεν προκαλεί καμιά απορία πως βρέθηκε σύμβουλος στον Βασιλακόπουλο. Αλλωστε δεν πάει πολύς καιρός που δημοσιεύματα ανέφεραν πως παράγοντες του Περιστερίου είχαν γευματίσει με τον Βασιλακόπουλο και ανθρώπους της ΕΟΚ.

Ο Συρίγος ήταν και στο Γραφείο Τύπου στο Περιστέρι και λίγες ημέρες μετά, έβγαλαν ανακοίνωση διαζυγίου. Πολυθεσίτης. Άξιος… Έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή ο πρόεδρος. Όχι για να μην λένε κιόλας οι εμπαθείς, πως μόνο Παναθηναϊκούς έχει δίπλα του.

Διαβάστε επίσης