Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάλλον… ντράπηκαν να πουν ότι ήταν Παοκτσήδες (pics)

Μάλλον… ντράπηκαν να πουν ότι ήταν Παοκτσήδες (pics)
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019 - 13:57

Διαβάσαμε, από χθες, πολλά πράγματα, για την άνανδρη και επαίσχυντη επίθεση, των οπαδών του ΠΑΟΚ (σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες που κυκλοφορούν από χθες, οι κακοποιοί φορούσαν διακριτικά του ΠΑΟΚ), σε παιδιά της Σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη. Διαβάσαμε για την τρομακτική εμπειρία, την οποία βίωσαν οι νεαροί αθλητές, για τις πράξεις των χούλιγκαν του ΠΑΟΚ, οι οποίες προκαλούν… εμετό.

Και ακριβώς αυτό είναι το θέμα. Η μεγαλύτερη μερίδα του Τύπου, σχεδόν άπαντες, δηλαδή, δεν είχαν κανένα πρόβλημα να πουν την αλήθεια. Εκτός από το… site της αλήθειας; Τι και αν στο παρελθόν είχε… τρέξει να… αναγνωρίσει οπαδούς του Ολυμπιακού, σε περιστατικά επεισοδίων, εκτός γηπέδου, με οπαδούς άλλων ομάδων; Τότε, κάνοντας… ενδελεχή έρευνα και παίρνοντας ως δεδομένες μαρτυρίες που κυκλοφορούσαν και πηγές από άλλες ιστοσελίδες, έσπευδαν να βαφτίσουν τους εμπλεκομένους (τη μία μεριά πάντα), ως οπαδούς του Ολυμπιακού.

Τώρα τι έγινε; Ντράπηκαν να πουν ότι ήταν Παοκτσήδες αυτοί που έσπειραν τον φόβο σε 16χρονα παιδιά και χτύπησαν έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου, του οποίου η δουλειά δεν είναι να φτιάχνει… οπαδούς, αλλά ποδοσφαιριστές. Ασχέτως αν αυτοί φορούν τη φανέλα του Ολυμπιακού και τον υποστηρίζουν.

Ντράπηκαν, μάλλον, να αναφέρουν ότι οι θρασύδειλοι που εκφόβισαν και λήστεψαν μικρά παιδιά (αλήθεια, θα κρεμάσουν τα πράγματα που πήραν στο ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, στην Τούμπα…;) φορούσαν διακριτικά του ΠΑΟΚ. Δεν πειράζει, ακούστηκε το θέμα. Έγινε ντόρος. ΟΛΑ τα site που κινούνται στον μεσαίο χώρο και δεν είναι... οπαδικά, ή... καθοδηγούμενα, το ανέδειξαν το θέμα. Όπως έπρεπε. Και θα έρθουν και συνέπειες, προς αυτούς που νόμιζαν ότι με το να τα βάζουν με μικρά παιδιά είναι… μάγκες.

Διαβάστε επίσης