Ντουντούκα
Προσκύνησε και η Γαλλίδα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αίσχος! Ούτε στο ταμ ταμ δεν γίνονται αυτά!

Αίσχος! Ούτε στο ταμ ταμ δεν γίνονται αυτά!
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 - 18:54

Ούτε τα προσχήματα! Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει πολλαπλές ερμηνείες και εξηγήσεις, όμως η πιο σημαντική είναι ότι πρόκειται για αίσχος. Από πού να αρχίσει και που να τελειώσει κάποιος.

Από το ότι ο αρχιδιαιτητής Βίκτορ Μέλο Περέιρα, ο οποίος υπόσχονταν ανεξάρτητη διαιτησία, την Δευτέρα (23/09) θα πάει στο OPEN του Σαββίδη για να δώσει συνέντευξη; Η με το ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μπορεί να μην έκανε μεταγραφές, με συνέπεια η ομάδα του να αποκλειστεί από την Ευρώπη, όμως πήρε τον Κυριάκο Θωμαϊδη στο κανάλι του;

Τον Θωμαΐδη που από τον ΠΑΟΚ δεν ήθελαν να τον δουν μπροστά τους! Τον Θωμαΐδη που όταν ήταν στην ΕΡΤ 3 και έκανε εκπομπή για την ομάδα τους, «μπούκαραν» στο στούντιο οπαδοί της ομάδας! Τον Θεσσαλονικιό Θωμαΐδη που δεν μπορεί να πάει για καφέ ούτε έξω από την Τούμπα ενώ ας μην ξεχνάμε ότι έχει δηλώσει την προτίμησή του στον Άρη! Άντε, να τον δούμε και στη σουίτα με τον Γιωργάκη!

Φοβερά και τρομερά πράγματα κάνει ο Ιβάν Σαββίδης. Πήρε στο κανάλι του Θωμαΐδη που ο Αλαφούζος τον είχε στείλει στα... αζήτητα, απόδειξη ότι η εκπομπή του δεν υπήρχε μετά τον ΣΚΑΪ. Πήρε τον Θωμαΐδη, ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με τον Μελισσανίδη, απόδειξη ότι παρέστη, μαζί με άλλους δημοσιογράφους, παραβρέθηκε στα γραφεία της AEGEAN (22/05/2019) για να δει την συλλογή αυτοκινήτων του!

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει ο Σαββίδης; Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει ο Περέιρα που πάει σε κανάλι ιδιοκτήτη ομάδα; Θα τον μαζέψει κάποιος;

Ο κόσμος ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Κάποιοι δεν είναι μόνο ανίκανοι, αλλά και προκλητικοί...

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Το μακροβιότερο talk show της ελληνικής τηλεόρασης από τις 23 Σεπτεμβρίου έρχεται στο Open.

Κάθε Δευτέρα, στις 23.30, η "Δίκη στο Open", με τον Κυριάκο Θωμαΐδη.

Η εκπομπή των μεγάλων αθλητικών αποκαλύψεων θα ρίξει και πάλι φως στο σκοτάδι του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως κάνει επί 30 χρόνια.

Η ερευνητική ματιά της εκπομπής γκρέμισε τη διαβόητη ποδοσφαιρική "παράγκα" και έδωσε το έναυσμα για δεκάδες δικαστικές και εισαγγελικές παρεμβάσεις στον ελληνικό αθλητισμό.

Στην πρεμιέρα προσκεκλημένος στο studio της "Δίκης στο Open" ο αρχιδιαιτητής του ελληνικού ποδοσφαίρου ΒίτορΜέλο Περέιρα.

Για πρώτη φορά μιλάει για το VAR και απαντά σε όλα τα ερωτήματα του Κυριάκου Θωμαΐδη».

Διαβάστε επίσης