Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δεν βαρεθήκατε να αλλάζετε ομάδα, κάθε εβδομάδα;

Δεν βαρεθήκατε να αλλάζετε ομάδα, κάθε εβδομάδα;
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 - 17:57

Είναι μόνιμο το φαινόμενο. Και το έχουμε πει με κάθε τρόπο. Στην Ελλάδα υπάρχουν οι Ολυμπιακοί και οι αντι-Ολυμπιακοί. Πάει και τελείωσε. Και αυτή, η δεύτερη μερίδα, κάθε εβδομάδα ντύνεται και με τη φανέλα άλλης ομάδας, για να την υποστηρίξει. Αυτής, την οποία ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει, κάθε φορά. Σήμερα ήταν σειρά του Γιάννη Ντσούνου, στον ΣΚΑΪ, να μας θυμίσει ότι δυστυχώς αυτό το φαινόμενο… δεν έχει εκλείψει!

Στην πρωινή εκπομπή «οι Αταίριαστοι», λοιπόν, πάνω στην… πλάκα με τον συμπαρουσιαστή του, Χρήστο Κούτρα και έναν άνθρωπο της παραγωγής, ο Γιάννης Ντσούνος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην… Τότεναμ! Το είπε αρκετές φορές, το είπε και στα Αγγλικά και μάλιστα προέβλεψε και… σκορ, αλλά και σκόρερ, υπέρ των Άγγλων… Καλή η καζούρα, δεν λέμε, αλλά να μιλούν τώρα οι οπαδοί του… ξεπεσμένου πρέσβη Παναθηναϊκού, ο οποίος πλέον έχει μόνο… μακρινές αναμνήσεις, μιας άλλη εποχής, από την Ευρώπη… παραπάει!

Δεν πειράζει, έτσι είναι. Είπαμε. Ολυμπιακοί και αντι-Ολυμπιακοί. Σήμερα είναι Τότεναμ, αύριο θα είναι Μπάγερν και πάει λέγοντας. Ίσως μόνο… Ερυθρός Αστέρας, δεν δηλώσει, ο Γιάννης Ντσούνος.

Διαβάστε επίσης

Να «κυνηγήσουν» οι Αγγελόπουλοι όποιον σπιλώνει το όνομα του Ολυμπιακού

Να «κυνηγήσουν» οι Αγγελόπουλοι όποιον σπιλώνει το όνομα του Ολυμπιακού

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και δη οι Αγγελόπουλοι οφείλουν να «απαντήσουν» με μηνύσεις. Να καλέσουν όλους αυτούς τους «κυρίους» και να καταθέσουν στα δικαστήρια. Δεν μπορεί ο κάθε εντεταλμένος τυχάρπαστος να σπιλώνει το όνομα του Ολυμπιακού και να μένει ατιμώρητος.