Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να «κυνηγήσουν» οι Αγγελόπουλοι όποιον σπιλώνει το όνομα του Ολυμπιακού

Να «κυνηγήσουν» οι Αγγελόπουλοι όποιον σπιλώνει το όνομα του Ολυμπιακού
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2019 - 17:29

Έχουν ξεσαλώσει οι γνωστοί-άγνωστοι στα ερτζιανά και στα «αντικειμενικά» σάιτ βάλλοντας κατά του Ολυμπιακού και των Αγγελόπουλων, με αφορμή το θέμα κλοπής 500 χιλιάδων ευρώ από τα γραφεία της «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ!

Αναρωτιούνται που βρέθηκαν αυτά τα λεφτά από τη στιγμή που δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα, εν μέσω capital controls όπως λένε και αφήνουν ένα σωρό υπόνοιες πετώντας λάσπη και σπιλώνοντας με «τακτ» το όνομα του Ολυμπιακού.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και δη οι Αγγελόπουλοι οφείλουν να «απαντήσουν» με μηνύσεις. Να εγκαλέσουν και να καλέσουν όλους αυτούς τους «κυρίους» και να καταθέσουν στα δικαστήρια. Δεν μπορεί ο κάθε εντεταλμένος τυχάρπαστος να σπιλώνει το όνομα του Ολυμπιακού και να μένει ατιμώρητος.

Αφού ξέρουν τα πάντα και τα λένε δημοσίως στον «αέρα», ας πάνε και μια βόλτα στις δικαστικές αίθουσες να μάς πουν γιατί η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν μπορεί να έχει ένα τέτοιο ποσό στο χρηματοκιβώτιό της, στα γραφεία της. Να μας εξηγήσουν το σκεπτικό τους και να το αποδείξουν. Πήραν όλοι ένα μικρόφωνο και κάθονται και λένε ότι τους κατέβει (ή ότι τους υπαγορεύσουν). Ας τους εγκαλέσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός μια φορά… Όχι βρίσκουμε και τα κάνουμε, αλλά για τα πραγματικά και σημαντικά γεγονότα πετάμε «έλα μωρέ, είναι αυθόρμητος και εκρηκτικός χαρακτήρας».

Διαβάστε επίσης