Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η… κατάντια του Τάσου του Κάκου!

Η… κατάντια του Τάσου του Κάκου!
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 - 00:04

Έτσι είναι Τάσο μου… Άνοιξες παρτίδες με τον Ιβάν Σαββίδη. Ήθελες να αναλάβεις πόστο εκεί, αλλά σε φάγανε στη γωνία. Σε «καθαρίσανε» άλλοι. Τι έκανες; Το γύρισες παρατηρητής για να μείνεις ενεργός και όταν ο Ιβάν άρχισε να ρίχνε χρήμα στο ΟPEN TV, σε φώναξαν να κάνεις τηλεόραση.

Από την Κέρκυρα και τις βόλτες, αέρα στο κανάλι του Ιβάν. Θα έκανε διαφορά έλεγε στην εκπομπή με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Νύχτα έφυγε ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, διαφώνησε στη φιλοσοφία για την εκπομπή τη νέα χρονιά.

Η εντολή είναι ρητή. Προπαγάνδα εις βάρος του Ολυμπιακού, φουλ υπέρ του ΠΑΟΚ και όλα καλά. Πηγαίνει στο “Total Football” για το… μεροκάματο ο Τάσος ο Κάκος. Άλλα βλέπει ο Τάσος, άλλα ο Βαρούχας στην ΕΡΤ και ο κόσμος βγάζει τα συμπεράσματά του.

Σαν να μην έφτανε αυτό στον Κάκο, του είπαν πως θα πρέπει να δίνει και εξτρά παρουσίες για να τηρηθεί το συμβόλαιο. Τι έκανε; Πλέον, στο γυαλί και την Δευτέρα. Στη «Δίκη» στο πλευρό του γνωστού για τα συναισθήματά του για τον Άρη, Κυριάκου Θωμαΐδη.

Α ρε Τάσο… Που… κατάντησες; Ξημερώματα στο γυαλί για να λες ότι είναι πέναλτι του ΟΦΗ, ότι δεν είναι πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και να τα βλέπεις όλα καλά στον ΠΑΟΚ. Τίποτα δεν είναι τυχαίο φυσικά. Μα τίποτα…

Διαβάστε επίσης