Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Είναι μεγάλος ο καημός!

Είναι μεγάλος ο καημός!
Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019 - 00:46

Όταν το αφεντικό πληρώνει, πρέπει να μένει ευχαριστημένο. Έτσι, η εκπομπή “Total Football” στο OPEN BEYOND είχε το πρόγραμμά της. Τι προσπάθησε να πείσει το κοινό;

Ότι στην Ξάνθη, έφταιγε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή Διαμαντόπουλο. Μετά, τους έφταιγε ο Νίκος Γαβαλάς που ευγενικά αναφέρθηκε στον δημοσιογράφο από την Ξάνθη που διέκοπτε τον Πέδρο Μαρτίνς. Μετά φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην είναι στο μενού τους ο Κώστας Καραπαπάς. Κανείς δεν έμενε εκτός κάδρου.

Ήρθε ο Τάσος Κάκος μετά, ο τύπος που ήθελε να αναλάβει πόστο στον ΠΑΟΚ και έγινε υπάλληλος στο OPEN, να μας πει ότι δεν είδε τίποτα περίεργο από τη διαιτησία. Τα είδε όλα καλά. Προφανώς όλοι εμείς που βλέπουμε τις φάσεις και τα λάθη του Διαμαντόπουλου, είμαστε… ανόητοι. Ή θέλουν να μας κάνουν να νιώσουμε ότι είμαστε ανόητοι.

Φτάνει παιδιά. Βάλτε τις φωτογραφίες σας στον τοίχο και βάλτε ως γκάλοπ στον κόσμο, το «ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ;»

Θα πληρωθείτε στο τέλος του μήνα, δεν θα κάνει πίσω το αφεντικό βλέποντας ότι έχει ζόρια για το πρωτάθλημα. Πρέπει να γίνεται δουλίτσα, να δικαιολογείται η φασαρία.

Βγαίνει ο Βασίλης Παπαθεοδώρου να μιλήσει για εικοσαετία. Εκεί φυσικά, εκθέτει και τον Τάσο Μητρόπουλο. Τι κάθεσαι εκεί ρε Τάσο; Μια φορά ρώτησες τον Κάκο και κόντεψε να λιποθυμήσει επειδή του χάλασες τη γραμμή που είχε πάρει…

Κατάντια. Έχετε κάνει τον κόσμο να βράζει. Απίστευτη η στιγμή φυσικά που ο Παπαθεοδώρου μας εξηγούσε πόσο καλά κάνουν τη δουλειά τους στο PAOK TV.

Διαβάστε επίσης

Πόση ξεφτίλα αντέχεις;

Πόση ξεφτίλα αντέχεις;

Η ξεφτίλα συνεχίζεται σε όλο της το μεγαλείο με το σάιτ της «αλήθειας» να χρησιμοποιεί non paper ακόμα και για τα απλά.