Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κάντε ησυχία, κοιμάται ο Βασιλόπουλος!

Κάντε ησυχία, κοιμάται ο Βασιλόπουλος!
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 - 14:31

Τι είναι αυτό που μας βρήκε, αγαπητοί φίλοι μου! Η νίκη του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο απογείωσε τον δημοσιογράφο, Κώστα Βασιλόπουλου, ο οποίος αν και εργάζεται σε όλα τα μέσα του Ιβάν Σαββίδη και στα μέσα που έχουν άρωμα Ιβάν Σαββίδη, διεκδικεί τον τίτλο του πιο αντικειμενικού δημοσιογράφου. Κι ας έχει πει ότι αυτό το πρωτάθλημα πρέπει να το πάρει ο ΠΑΟΚ πάση θυσία. Μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι to... απόσταγμα της αντικειμενικότητας!

Ξεφύγαμε φίλοι μου από το θέμα, όμως κάντε ησυχία μην ξυπνήσετε τον Βασιλόπουλο και νομίζει ότι είμαστε στην εποχή του Βασίλη Γκαγκάτση, με τον οποίο είναι κουμπάροι, και θεωρήσει ότι δεν ήρθε η «εξυγίανση». Αν συμβεί αυτό θα αρχίσει να γράφει καλά λόγια για εκείνη την ΕΠΟ που τώρα βρίζει, επειδή ο Γραμμένος είναι «δικό μας», όπως είπε και ο Ιβάν Σαββίδης.

Φίλοι μου, κάντε ησυχία. Ο Βασιλόπουλος έχει μπερδέψει «τα γευστικά εδέσματα, την παγωμένη τσικουδιά και τα φιλόξενα χαμόγελα των θαμώνων» με το ανάλογο κλίμα «και την επόμενη μέρα στο «Γεντί Κουλέ». Το έχω γράψει πολλές φορές (σ.σ. ο Βασιλόπουλος τα γράφει έτσι;) και θα το επαναλαμβάνω όσο χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο. Ο ΟΦΗ και το «Γεντί Κουλέ», είναι μια όαση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η χαρά του ποδοσφαίρου, από όλες τις απόψεις». Για αυτό και ο τίτλος της διατριβής του είναι «μη με ξυπνάτε, αφήστε να ονειρεύομαι την Κρήτη και το "Γεντί Κουλέ"».

Ο άνθρωπος μπέρδεψε την τσικουδιά με τη μπάλα. Ισως, για αυτό δεν κατάλαβε πόσο εύκολα πέρασε ο ΠΑΟΚ από το Ηράκλειο και τον ΟΦΗ. Εκδρομή πήγε ο Βασιλόπουλος, εκδρομή και ο ΠΑΟΚ.

Μετά από αυτά, το ερώτημα είναι πως τα προλαβαίνει όλα. Τη Forza, το SDNA, το OPEN TV και το PAOK TV αλλά και να είναι αντικειμενικός. Εκεί φαίνεται η καλή δουλειά του Μάκη Γκαγκάτση που τον στηρίζει σε κάθε εποχή (φθινόπωρο, χειμώνα, καλοκαίρι και άνοιξη). Τι να κάνουμε, η αντικειμενικότητα θέλει θυσίες. Χώρια που εκτός από... αντικειμενικός είναι και ειδικός στη διαιτησία...

Διαβάστε επίσης

Πόση ξεφτίλα αντέχεις;

Πόση ξεφτίλα αντέχεις;

Η ξεφτίλα συνεχίζεται σε όλο της το μεγαλείο με το σάιτ της «αλήθειας» να χρησιμοποιεί non paper ακόμα και για τα απλά.