Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι δύο ομάδες ξεβρακώνουν το SDNA

Οι δύο ομάδες ξεβρακώνουν το SDNA
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 - 21:08

Το έχουν πάει πλέον σε άλλο επίπεδο στο σάιτ της… αλήθειας… Γνωρίζαμε ότι είναι κορυφή στην προπαγάνδα, ωστόσο, ξεπερνούν συνεχώς τους εαυτούς τους.

Όμως, όσα ψέματα και αν γράψουν, η αλήθεια είναι αυτή, η οποία στο τέλος λάμπει.

Τελευταίο από αυτά ήταν με αφορμή την παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη στο ματς του Ηρόδοτου κόντρα στην Επισκοπή. Στο σάιτ της… αλήθειας… ανακάλυψαν επίθεση στον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Με τις δύο ομάδες, ωστόσο, με κοινή τους ανακοίνωση να ξεβρακώνουν το SDNA, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε καμία τέτοια επίθεση, υπογραμμίζοντας με άλλα λόγια την αλήθεια, αυτή που δεν έχουν μάθει να γράφουν στο συγκεκριμένο σάιτ.

Μάλιστα, ο Ηρόδοτος μέσω των social media απευθύνθηκε και στο SDNA, καλώντας το να ζητήσει συγγνώμη για το ψευδές αυτό δημοσίευμα, το οποίο έγινε για τους γνωστούς σκοπούς του, να είναι ικανοποιημένο το «αφεντικό».

Πιο συγκεκριμένα:

«Με έκπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας περί "φραστικών επεισοδίων" και "πεσίματος" στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του σήμερα, στον μεταξύ μας αγώνα στο γήπεδο του Ηροδότου στην Αλικαρνασσό.

Πρόκειται περί μυθευμάτων.

Δεν συνέβη απολύτως τίποτα από αυτά που περιγράφονται, το αντίθετο μάλιστα.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο Λευτέρης, συντοπίτης μας και καλός μας φίλος, είναι πάντοτε καλοδεχούμενος στα γήπεδα, στα χωριά μας και έτυχε της φιλοξενίας και της αποδοχής όλων όσων ήταν στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, αλλά και όλων των μελών και των δυο Διοικήσεων μας.

Οι Πρόεδροι των Ηροδότου και Επισκοπής».

Διαβάστε επίσης