Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άρχισε τις… υπερωρίες ο Βασιλάκης!

Άρχισε τις… υπερωρίες ο Βασιλάκης!
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 - 11:58

Έχοντας πει και γράψει τόσα για τον Ολυμπιακό, παρότι κάποτε φωτογραφιζόταν με κούπα του Παναθηναϊκού, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου είναι ο αγαπημένος του συστήματος του ΠΑΟΚ. Δεν χαμπαριάζει σε αυτά ο Ιβάν Σαββίδης, η δουλειά του να γίνεται. Έτσι τον επέλεξε για το SDNA και έτσι συνεχίζει και στο OPEN BEYOND.

Το βράδυ της Κυριακής οι τηλεθεατές μάταια περίμεναν να δουν «Total Football» καθώς δεν υπήρξε λόγος να γίνει εκπομπή, αλλά έπρεπε το χτύπημα στον Ολυμπιακό να γίνει. Στην εκπομπή «ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ» του καναλιού του Ιβάν τον έστειλαν τον Παπαθεοδώρου για να αρχίσει την προπαγάνδα.

Κάθεται και συγκρίνει τον Πετρούνια και τον Τσιτσιπά με το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό. Απλά να πετάξει πρωινή λάσπη, γιατί μετά θα αναλάβει και από το σάιτ του. Βέβαια, όταν το αφεντικό Ιβάν έμπαινε στο γήπεδο με το κουμπούρι, δεν υπήρχε… ο Πετρούνιας, ο Τσιτσιπάς και ο Αντετονκούμπο/ Χανόταν η λαλιά του Βασιλάκη τότε που έχει αναλάβει μπροστάρης σε αυτό το σύστημα εκτόξευσης λάσπης κατά του Ολυμπιακού και στελεχών του.

Άρχισε και τις υπερωρίες τώρα, όπως κάνουν και πολλοί άλλοι στο ίδιο κανάλι για να πέφτει η λάσπη στον Ολυμπιακό. Για κριτική φάσεων τον πήραν στην εκπομπή της Κυριακής τον Κάκο και κοντεύουν να τον κάνουν συμπαρουσιαστή του Κυριάκου Θωμαΐδη στη «Δίκη».

Διαβάστε επίσης

Θα πιέσει να τον διώξουν από Sport24 και Nova;

Θα πιέσει να τον διώξουν από Sport24 και Nova;

Σιγή ιχθύος για το «μουν…νο» του Γιαννακόπουλου για δημοσιογράφο. Η ΕΣΗΕΑ αγνοείται. Οι συνάδελφοί του το «έθαψαν» το θέμα. Δεν κουνιέται φύλλο καθώς… δεν προάγει προφανώς τη βία.

Οι δύο ομάδες ξεβρακώνουν το SDNA

Οι δύο ομάδες ξεβρακώνουν το SDNA

Με κοινή ανακοίνωση τους, Επισκοπή και Ηρόδοτος, ξεβρακώνουν το σάιτ της… αλήθειας, το οποίο… ανακάλυψε επίθεση στον Αυγενάκη που παρακολούθησε τον αγώνα...