Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα πιέσει να τον διώξουν από Sport24 και Nova;

Θα πιέσει να τον διώξουν από Sport24 και Nova;
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 - 18:53

Στα… ψιλά (ποια ψιλά, στο… πουθενά) πέρασε η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την… «εμπάθεια» (καλά εδώ γελάμε, μόνο φανέλες δεν φοράνε και έχουν και παράπονα κι από πάνω) της Nova προς την ομάδα του. Μην πει κανείς, ήταν ερωτο-απαντήσεις στο instagram και φοβήθηκαν να το «παίξουν» γιατί έχει γεμίσει τον mediaκο κόσμο με εξώδικα και αγωγές, γιατί θα του απαντήσουμε πως το «με Πιτίνο πάμε Final 4» γέμισε τον διαδικτυακό κόσμο. Αυτό μια χαρά «πουλάει» και ξέρανε να το γράψουν. Για τα… υπονοούμενα και φυσικά το «μουν…νο» για συνάδελφό τους ούτως λόγος.

Η απάντηση του Γιαννακόπουλου λοιπόν ήταν αυτό που παραθέτουμε στη φωτό. Βρίζει με αυτόν τον χαρακτηρισμό δημοσιογράφο της Nova και του Sport 24 και μάλιστα γράφει (ανορθόγραφα και με αναγραμματισμούς, καθώς με τα ελληνικά δεν τα πάει καθόλου καλά) πως θα έχουν εκπλήξεις (σ.σ. εκληξεις έγραψε) αυτά τα δύο μέσα αφού κρατάνε το «μουν…νο».

Τι μπορεί να εννοεί όμως; Ποιες θα είναι αυτές οι εκπλήξεις; Θα ζητήσει να απολυθεί; Θα πιέσει να τον διώξουν; Με ποιον τρόπο; Από ποιους θα το ζητήσει;

Κατά τα άλλα όλα καλά έτσι; Δεν τρέχει κάτι. Για καμιά ΕΣΗΕΑ, για κανέναν εκδότη και mediaρχη, όλα καλά… Το να αφήνουν υπονοούμενα και να βρίζουν δημόσια με τέτοιους χαρακτηρισμούς. Αυτά δεν προάγουν τη βία έτσι; Όλα καλά… Υποκριτές και προσκυνημένοι.

Διαβάστε επίσης