Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

PAOK TV είσαι αφού…

PAOK TV είσαι αφού…
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 - 20:17

Τελειώνει το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ και ακούς σχολιασμό για τις φάσεις. Κακώς λέει ακυρώθηκε το γκολ του ΠΑΟΚ για το 2-0, αλλά τόσο ο Αλέξης Σπυρόπουλος, όσο και ο καλεσμένος του, δεν θυμήθηκαν καν να αναφέρουν τη φάση για την οποία διαμαρτύρεται η ΑΕΛ για πέναλτι και με το ματς στο 0-0.

Ακούσαμε και τον… αντικειμενικό Σπυρόπουλο, να σχολιάζει ότι θα έπρεπε να κρατηθεί μισό λεπτό ακόμη, γιατί μία αλλαγή έγινε μέσα στις καθυστερήσεις. Αλέξη μας, αν το ματς ήταν 0-0 να είσαι σίγουρος θα παίζανε και κανά δίλεπτο παραπάνω μέχρι να σκοράρει ο ΠΑΟΚ. Με τον ΠΑΟΚ μπροστά, θα λήγουν νωρίτερα… Αλλά όπως είπες και εσύ στη μετάδοση, «λεπτομέρειες…». Έτσι είναι. Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, με τον ΠΑΟΚ να «τσιμπάει» βαθμό για παράδειγμα στο «Χ» με τον Παναθηναϊκό.

«Ανυπομονεί ο κόσμος γι’ αυτό που έρχεται την Κυριακή», μας είπε ο Αλέξης στο τέλος. Όλοι ανυπομονούμε Αλέξη. Ευτυχώς δεν θα έχουμε και εσένα στη μετάδοση, γιατί κατά τα άλλα… αντικειμενική ενημέρωση.

Το… πνίξατε το πέναλτι της ΑΕΛ, αλλά λογικό. PAOK TV είσαι αφού…

Διαβάστε επίσης

Η… εμπάθεια της ΕΡΤ με τον Ολυμπιακό!

Η… εμπάθεια της ΕΡΤ με τον Ολυμπιακό!

Για μια ακόμα αγωνιστική, η δημόσια τηλεόραση αποφάσισε να δείξει ματς του βόλεϊ του Παναθηναϊκού αντί για το ντέρμπι, ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό...

Θα πιέσει να τον διώξουν από Sport24 και Nova;

Θα πιέσει να τον διώξουν από Sport24 και Nova;

Σιγή ιχθύος για το «μουν…νο» του Γιαννακόπουλου για δημοσιογράφο. Η ΕΣΗΕΑ αγνοείται. Οι συνάδελφοί του το «έθαψαν» το θέμα. Δεν κουνιέται φύλλο καθώς… δεν προάγει προφανώς τη βία.