Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο! (vid)

Η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019 - 18:46

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια… Απλά γεγονότα για να καταλάβετε, όσοι δεν έχετε καταλάβει ήδη την προπαγάνδα που προσπαθεί να κάνει ο ΠΑΟΚ...

Ο Σταύρος Κόλκας στο blog του στο sdna τόνισε ότι το πέναλτι του Ποντένσε από τον Γιαννούλη δεν θα έπρεπε να δοθεί και θα έπρεπε να ακυρωθεί μέσω VAR…

Στο open και στην εκπομπή του «total football» αρχικά ανέφερε και πάλι ότι δεν θα έπρεπε να έχει δοθεί το συγκεκριμένο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού… Λίγο αργότερα, όμως, προφανώς γιατί κατάλαβε ότι έχει εκτεθεί, ή κάποιος τον… σκούντηξε, υποστήριξε ότι δεν εννοεί τα όσα λέει, αλλά το κάνει από αντίδραση στις δηλώσεις του Αβραάμ, τον οποίο και σχολίασε… Με άλλα λόγια παραδέχτηκε έστω με έμμεσο τρόπο και καθυστερημένα το πέναλτι του Γιαννούλη στον Ποντένσε.

Αλλά, δείτε και μόνοι σας…

Κόλκας στο sdna: «Ένα πέναλτι που ο Ποντένσε παίρνει, πέφτοντας τρία μέτρα μετά την επαφή που ο ίδιος επιδίωξε, εκμεταλλευόμενος την κακή απόφαση του αριστερού μπακ του ΠΑΟΚ. Μία φάση που και το VAR θα έπρεπε να ακυρώσει».

Κόλκας στο open:

Εκτός αυτής της φάσης, φυσικά, ο Κόλκας όπως και οι περισσότεροι στο κανάλι του Σαββίδη υποστήριξαν ότι σωστά δεν δόθηκε το πέναλτι του Ελ Καντουρί στον Ποντένσε, με τη φάση να είναι και πάλι ξεκάθαρη και τον Μαροκινό να ανατρέπει τον Πορτογάλο… Όμως, είναι πολλά τα λεφτά… Άρη, όπως λεγόταν και στην γνωστή ελληνική ταινία.

Διαβάστε επίσης