Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΕΣΗΕΑ βάζει… γρίφους για Συρίγο!

Η ΕΣΗΕΑ βάζει… γρίφους για Συρίγο!
Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019 - 19:50

Έστω ετεροχρονισμένα η ΕΣΗΕΑ, το όργανο των δημοσιογράφων, εξέδωσε ανακοίνωση για τον Γιώργο Συρίγο, αλλά καλύτερα να... μην είχε βγάλει. Κι αυτό γιατί βάζει… γρίφους και αποφεύγει να» «μιλήσει» με διευθύνσεις και ονόματα. Μάς μιλάει αόριστα για… «ιδιοκτήτη ΚΑΕ» οπότε… τρέχα γύρευε. Ξεφτιλίστηκε και δεν ξέρουμε σε τι ωφελούν απλά δέκα αράδες για το θεαθήναι.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει τις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται ο συνάδελφος δημοσιογράφος Γιώργος Συρίγος από ιδιοκτήτη ΚΑΕ. Οι συντάκτες για να ασκούν το επάγγελμα δεν χρειάζονται την έγκριση των παραγόντων.

Οι αντιπαραθέσεις μεταξύ ΚΑΕ, ΠΑΕ και αθλητικών παραγόντων δεν αφορούν τους δημοσιογράφους, οι οποίοι οφείλουν να ενημερώνουν το φίλαθλο κοινό έγκυρα και ανεμπόδιστα.

Τα οποιαδήποτε συμφέροντα αδυνατούν να επιβληθούν και να επηρεάσουν τα πραγματικά γεγονότα, την αλήθεια των οποίων υπηρετεί ο δημοσιογράφος.

Η ΕΣΗΕΑ είναι υπεράνω ομάδων και οπαδών, δεν εμπλέκεται σε συγκρούσεις και διαξιφισμούς, προασπίζει τα μέλη της όπου απαιτείται και εξασφαλίζει την τήρηση των αρχών δεοντολογίας του δημοσιογραφικού επαγγέλματος».

TAGS

Διαβάστε επίσης

«Μην παραχαράσσετε την… κωλοτούμπα»

«Μην παραχαράσσετε την… κωλοτούμπα»

Ένα πρόσωπο! Ένας δημοσιογράφος. Αδέκαστος με σταθερές απόψεις. Τώρα: Ο Βασιλακόπουλος δεν είχε πρόβλημα ο Γιαννάκης να είναι και στην Εθνική και στον Ολυμπιακό. Τότε; Έχει δίκιο ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, όταν λέει ότι θέλει να κρατήσει την Εθνική μακριά από τις οπαδικές αντιπαραθέσεις.