Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο σχολιαστής του PAOK TV είδε… χάρμα διαιτησία!

Ο σχολιαστής του PAOK TV είδε… χάρμα διαιτησία!
Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019 - 15:16

Βγήκε και ο σχολιαστής του PAOK TV, να σχολιάσει την -κατάπτυστη- διαιτησία του ντέρμπι της περασμένης Κυριακής. Να γράψει για τον διαιτητή Μαρτίνεθ, ο οποίος με τον τρόπο που σφύριξε, απλώς αλλοίωσε το αποτέλεσμα, υπέρ του ΠΑΟΚ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Ο «««««««αντικειμενικός»»»»»»»» (και… λίγα είναι τα εισαγωγικά) σχολιαστής του «««««««αντικειμενικoύ»»»»»»»» PAOK TV και αρθρογράφος του -επίσης «««««««αντικειμενικού»»»»»»»» SDNA.gr, το οποίο, σύμφωνα -και- με το χθεσινό ρεπορτάζ του One Channel, ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, θέλει να παίξει με τη νοημοσύνη μας, λέγοντας πως ο διαιτητής Μαρτίνεθ διαιτήτευσε στο επίπεδο των δύο κορυφαίων Ισπανικών ομάδων! Εκείνων που, όταν παίζουν, συνθέτουν ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι παγκοσμίως.

Δεν μπορεί, βέβαια, ο «««««««αντικειμενικός»»»»»»»» σχολιαστής του PAOK TV, να παίξει με τη νοημοσύνη μας. Όσο και αν το επιθυμεί, ή εάν του το «επιβάλλει» η «γραμμή» του PAOK TV και το SDNA.gr, στα οποία δουλεύει. Έχει ο κόσμος κριτήριο και κατανοεί. Βέβαια, μία δόση «««««««αντικειμενικότητας»»»»»»»» στη μέρα μας, ποτέ δεν βλάπτει. Έτσι για να μαθαίνουμε, τι και πως…

Ας μην ξεχνάμε τα τελευταία… κατορθώματα του «««««««αντικειμενικού»»»»»»»» σχολιαστή του PAOK TV και πως τα είχε σχολιάσει ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς:

Διαβάστε επίσης

«Μην παραχαράσσετε την… κωλοτούμπα»

«Μην παραχαράσσετε την… κωλοτούμπα»

Ένα πρόσωπο! Ένας δημοσιογράφος. Αδέκαστος με σταθερές απόψεις. Τώρα: Ο Βασιλακόπουλος δεν είχε πρόβλημα ο Γιαννάκης να είναι και στην Εθνική και στον Ολυμπιακό. Τότε; Έχει δίκιο ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, όταν λέει ότι θέλει να κρατήσει την Εθνική μακριά από τις οπαδικές αντιπαραθέσεις.