Ντουντούκα
Όλα για όλα με Πόρτο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Εισαγγελέας υπάρχει; Νέα στοχοποίηση σε δημοσιογράφο από Μέσο του DPG (pics)

Εισαγγελέας υπάρχει; Νέα στοχοποίηση σε δημοσιογράφο από Μέσο του DPG (pics)
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 - 23:43

Στον Παναθηναϊκό φέρουν βαρέως, απ’ ότι φαίνεται, πως θα βγει από το αρχείο η υπόθεση για τις καταγγελίες περί δωροδοκίας των διαιτητών στο περσινό ματς της 9ης Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό, (σ.σ. δεν είναι σαν άλλες υποθέσεις που έμειναν στο αρχείο γιατί έγιναν δωρεές στην Αστυνομία) και ξεκίνησαν την αγαπημένη τους τακτική. Να παραποιούν την αλήθεια και φυσικά να στοχοποιούν ανθρώπους.

Το έκαναν επίσημα γράφοντας σε ανακοίνωσή τους (φωτό), πως έδωσε νέα κατάθεση δημοσιογράφος της NOVA, καταδεικνύοντας το φυσικό πρόσωπο.

Να θυμίσουμε πάντως (φωτό σχετική), πως ο Τζόρντι Μπερτομέου είχε πει σχετικά πως, οι Έλληνες δημοσιογράφοι αρνήθηκαν να δώσουν στοιχεία στην Ευρωλίγκα. Γι αυτό μπήκε στο αρχείο, καθώς δεν υπήρχαν αρκετά.

Το non paper που είχε σταλεί με μήνυμα είχε διαγραφεί, βγήκαν ακόμα δημόσια και ζήτησαν «συγνώμη για το ΛΑΘΟΣ ρεπορτάζ» και γενικότερα… βάραγε το ντέφι και χορεύανε.

Ο Ολυμπιακός δεν το άφησε το θέμα- καθώς όταν κατηγορείς τους διαιτητές πως δωροδοκήθηκαν από τους «ερυθρόλευκους», πρέπει να φοράς τα παντελόνια να το αποδείξεις- και εξαντλεί κάθε νόμιμο μέσο. Πήγε στο CAS, το ειδικό δικαστήριο είδε ότι υπάρχουν νέα στοιχεία και καλεί την Ευρωλίγκα να δικάσει ξανά την υπόθεση.

Αυτό δεν αρέσει στον Παναθηναϊκό φυσικά, «έδειξε» ως υπεύθυνο της εξέλιξης αυτής τον δημοσιογράφο της NOVA και φυσικά λίγη ώρα αργότερα Μέσο ιδιοκτησίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατονομάζει τον δημοσιογράφο (έτσι, για να ξέρουν όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού ποιος είναι) και τον «στοχοποιεί», έχοντας μάλιστα και δηλώσεις από ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Έτσι για να «εμπλουτίσουν» το ρεπορτάζ.

Αναρωτιόμαστε αν υπάρχει εισαγγελέας να επέμβει. Τι πρέπει να γίνει δηλαδή για να παρθούν μέτρα; Να κτυπήσουν ανεγκέφαλοι που δεν θέλουν και πολύ για να τυφλωθούν από το μίσος με το οποίο τους οπλίζουν το χέρι, για να παρέμβει και να καταστείλει αυτά τα τραγικά φαινόμενα; Μόνο λίγες μέρες πέρασαν από την στοχοποίηση άλλου συναδέλφου και τώρα έχουμε απανωτά κι άλλο κρούσμα; Πότε θα παρέμβει ο εισαγγελέας; Όταν αρχίσουν να γράφουν για δημοσιογράφους που κτυπήθηκαν σε πάρκινγκ γηπέδου ή έξω από τις οικείες τους;

Διαβάστε επίσης

«Βούρκος»

«Βούρκος»

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ κατά τα άλλα! Ο Δημήτρης Μαλισιώβας και η αισχρή ανάρτησή του...