Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βούρκος»

«Βούρκος»
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 - 15:10

Γνωστός τοις πάσι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαλισιώβας. Έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την κοινή γνώμη και δη τους φίλους του Ολυμπιακού, με τα… κατορθώματά του. Δεν χάνει ευκαιρία να προκαλεί, με τα λεγόμενά του, τις αναρτήσεις του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και τις… περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ. Πολύ νωπή είναι, άλλωστε, στη μνήμη όλων όσων πληρώνουν την κρατική ραδιοφωνία και τηλεόραση, η μνημειώδης περιγραφή του, στο περσινό ματς πρωταθλήματος του… αγαπημένου του ΠΑΟΚ, στην Τρίπολη. Εκεί όπου… όλα τα σφυρίγματα του διαιτητή εις βάρος των Θεσσαλονικέων ήταν λάθος, εκεί όπου τα γκολ του «δικεφάλου του βορρά» αποκτούσαν διαστάσεις… γκολ Χαριστέα στο Ντα Λουζ, στον τελικό του Euro, εκεί όπου οι… καθυστερήσεις που έδειχνε ο διαιτητής ήταν λίγες… Εκεί όπου οι ΠΑΟΚτζήδες είχαν μετατρέψει την έδρα του Αστέρα Τρίπολης σε μικρή Τούμπα, όπως ο Δημήτρης Μαλισιώβας μας είχε, πολλάκις υπενθυμίσει. Κι εντάξει ως εδώ, να πεις ότι έχει ένα… συναίσθημα ο τύπος.

Φαίνεται, λοιπόν, πως ο Δημήτρης Μαλισιώβας δεν αρκείται στο να εισπράττει τα λεφτά του ελληνικού λαού, για να αλαλάζει υπέρ του ΠΑΟΚ, στα ερτζιανά. Με αφορμή δημοσιεύματα για την υπόθεση ποδοσφαιριστή της Νότιγχαμ Φόρεστ, θετικού σε χρήση κοκαΐνης, ο υπάλληλος της ΕΡΤ θέλησε να κάνει αισχρό χιούμορ (σ.σ. «Περίσσεψε φαίνεται από το πλοίο...»), στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να προσπαθήσει να συνδέσει αυτή την υπόθεση, με την τεράστια σκευωρία, την οποία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε -και απέτυχε- να στήσει εις βάρος του Ολυμπιακού και του ηγέτη του, κ. Μαρινάκη. Μία υπόθεση, για την οποία έχουν δει το φως της δημοσιότητας… σημεία και τέρατα, σχετικά με τις συνομωσίες που επιχειρήθηκαν, τις… παραγγελίες για την σπίλωση συνειδήσεων και χαρακτήρων και ούτω καθεξής. Με αυτή την υπόθεση αστειεύεται ο κρατικοδίαιτος Δημήτρης Μαλισιώβας, ο οποίος… μάλλον αυτές τις εντολές έχει. Όχι από την ΕΡΤ, προφανώς, αλλά από εκείνους υπέρ των οποίων φωνασκεί, μέσα από το ράδιο, την τηλεόραση και τα Social Media. Εκτός και αν έχει βάλει στόχο να πάει στο OPEΝ του Ιβάν Σαββίδη.

Πρόσφατη είναι η διαγραφή του Μαλισιώβα, από τον ΠΣΑΤ, λόγω μιας… υπέρ το δέον συναδελφικής ανάρτησής του, στα Social Media, το 2016. Εκεί όπου στοχοποιούσε τον συνάδελφό του, Δημήτρη Κανελλάκη, επειδή δεν του… άρεσε ο τρόπος με τον οποίο εκείνος περιέγραφε-σχολίαζε ματς του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή. Φίνος Σαλονικιός, ο Δημήτρης Μαλισιώβας, δεν ανέχεται να μην υπερασπίζονται άπαντες τις ομάδες της πόλης του… Ιδιαιτέρως τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ, για χάρη του οποίου τα «ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ» από την Τρίπολη, αντηχούσαν μέχρι τον… Λευκό Πύργο! Χάρη στην στεντόρεια, ΠΑΟΚτζήδικη φωνή του!

Να τον χαίρονται εκεί στην ΕΡΤ, να τον χαίρεται και η δημοσιογραφία, την οποία υπηρετεί. Εκείνη που δεν έχει καμία σχέση, με την… πραγματική δημοσιογραφία.

Διαβάστε επίσης

Εισαγγελέας υπάρχει; Νέα στοχοποίηση σε δημοσιογράφο από Μέσο του DPG (pics)

Εισαγγελέας υπάρχει; Νέα στοχοποίηση σε δημοσιογράφο από Μέσο του DPG (pics)

Τι πρέπει να γίνει δηλαδή για να παρθούν μέτρα; Να κτυπήσουν ανεγκέφαλοι που δεν θέλουν και πολύ για να τυφλωθούν από το μίσος με το οποίο τους οπλίζουν το χέρι, για να παρέμβει και να καταστείλει αυτά τα τραγικά φαινόμενα;