Ντουντούκα
Καλή αρχή! Πρώτο βήμα για το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το «σανό», το τρώνε κιόλας, στο sdna (pics)

Το «σανό», το τρώνε κιόλας, στο sdna (pics)
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 - 17:40

Πόσο ψέμα αντέχεις; Πάρα πολύ... Γιατί τα πρόβατα που μπαίνουν στο σάιτ που ανήκει σε εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη, δεν φημίζονται για το υψηλό iq τους, αλλά όπως φαίνεται, ούτε οι αυτοί που γράφουν εκεί. Τους είπαν το «σανό» να το μοιράζουν με το φτυάρι, αλλά οι «συντάκτες» τους φαίνεται πως το τρώνε κιόλας και έχει μπουκώσει ο εγκέφαλος ή ότι τέλος πάντων διαθέτουν.

Είπαν να κάνουν ένα θέμα για να προκαλέσουν… θέμα, με τον Μπόλντγουιν. Το ότι έπαιξε 2 λεπτά στη Μαδρίτη κρίνεται υψίστης σημασίας, αλλά δεν είναι το ίδιο, που ο Παππάς δεν παίζει… δευτερόλεπτο και ακόμα και στις νίκες της ομάδας του έχει κατεβασμένη μούρη μέχρι το πάτωμα ή στραβομουτσουνιάζει στα καλάθια των… συμπαικτών του!

Η δουλειά τους είναι να μοιράσουν σανό για τον Μπόλντγουιν, μόνο που- είπαμε- εγκεφαλικά κύτταρα… μηδέν. Με τι άλλο προσόν θα δουλέψεις άλλωστε εκεί μέσα;

Για να «πείσουν» το κοπάδι, είπαν να γράψουν πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού «κράζουν» τον Κεμζούρα που τον έβαλε μόνο 2 λεπτά, μόνο που ο/η με iq υπό του μηδενός, έβαλε… tweet οπαδού του ΠΑΟ! Για τόσο σαΐνι μιλάμε. Να τον/την στείλουμε σε κανένα Eurogroup ή ακόμα καλύτερα, σε κανένα διατηρητέο. Τέτοιο «τούβλο», αμαρτία είναι να πάει χαμένο.

Το λένε στο κοπάδι χύμα… «Κοιτάξτε ρε, τι ψεματάρες λέμε και εσείς τα χάβετε. Δούλεμα μέσα στα μούτρα σας. Σας παρουσιάζουμε ως οπαδό του Ολυμπιακού τον… Green».

Τόσο μπροστά έχει φτάσει η “επιστήμη” τους ή τόσο ηλίθιος μπορεί να είναι αυτός/ή που το έγραψε; Μπορεί και όλα τα παραπάνω…

  • Για την στοχοποίηση των δημοσιογράφων από το αφεντικό θα βάλετε τίποτα ή δεν τρέχει κάτι, από τη στιγμή που τα έχει περάσει ο διευθυντής από το ίδιο το πρόσωπο και σε πολύ πιο επιθετικό βαθμό;

Διαβάστε επίσης

Μήπως η ΕΡΤ είναι σε άλλο γήπεδο;

Μήπως η ΕΡΤ είναι σε άλλο γήπεδο;

Από την μετάδοση του ματς με τον Παναθηναϊκό ακούστηκε ότι η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική και συγκρίνεται με αυτή στα ματς του… Ρέντη.

Ρίχνουν λάσπη και για το VAR

Ρίχνουν λάσπη και για το VAR

Φαντάστηκαν ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε να καταργηθεί, κάτι που είναι ψέματα. Και ας βγάλουν στη φόρα και τα πρακτικά του ΔΣ της Λίγκας.