Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μήπως η ΕΡΤ είναι σε άλλο γήπεδο;

Μήπως η ΕΡΤ είναι σε άλλο γήπεδο;
Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 - 18:56

Μάλλον μας κοροϊδεύουν, δεν γίνεται διαφορετικά. Τι και αν είχαμε διακοπή μισής ώρας στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για το βόλεϊ των Ανδρών στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Τι κι αν είχαμε χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία εκτός του γηπέδου, κάτι που επέφερε και τη διακοπή.

Από την μετάδοση της δημόσιας τηλεόρασης μετά την ολοκλήρωση του τρίτου σετ το οποίο κατέκτησε ο Παναθηναϊκός κάνοντας το 2-1 στα σετ, ακούστηκε ότι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι εξαιρετική και θυμίζει τους αγώνες που γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Δηλαδή θέλουν να συγκρίνουν τη χρήση χημικών και δακρυγόνων με το απόλυτο τίποτα που συμβαίνει στην έδρα του Ολυμπιακού.

Μιλάμε για απίθανα πράγματα.

Διαβάστε επίσης

Μόνο εσείς αυτές τις «κωλοτούμπες»!

Μόνο εσείς αυτές τις «κωλοτούμπες»!

Το τριτοκλασσάτο και περιθωριακό σάιτ θέλησε για άλλη μια φορά να προωθήσει την προπαγάνδα του όσον αφορά το θέμα με την έδρα για τα ματς του μπάσκετ Γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Το «σανό», το τρώνε κιόλας, στο sdna (pics)

Το «σανό», το τρώνε κιόλας, στο sdna (pics)

Για να «πείσουν» το κοπάδι, είπαν να γράψουν πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού «κράζουν» τον Κεμζούρα μόνο που ο/η με iq υπό του μηδενός, έβαλε… tweet οπαδού του ΠΑΟ! Για τόσο σαΐνι μιλάμε. Να τον στείλετε σε διατηρητέο… Τέτοιο «τούβλο» μην πάει χαμένο.