Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αθλητική Κυριακή ή... ρώσικο κανάλι;

Αθλητική Κυριακή ή... ρώσικο κανάλι;
Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 - 23:23

Στο ίδιο έργο θεατές στην «Αθλητική Κυριακή», η οποία πλέον μοιάζει περισσότερο με… ρώσικο κανάλι παρά με εκπομπή όλων των Ελλήνων, καθώς εκπέμπει από την ΕΡΤ.

Ο Μίνος για μία ακόμη εβδομάδα είπε… τα δικά του… Στην προηγούμενη «Αθλητική Κυριακή» δεν άφηνε τον Νίκο Αναστόπουλο να μιλήσει, απόψε (22/12) έκανε νέο… διάγγελμα, όπως αυτά που έχει συνηθίσει…

Όμως, κάποια στιγμή στην ΕΡΤ θα πρέπει να καταλάβουν ότι απευθύνονται σε όλους τους Έλληνες… Δε γίνεται κάθε εβδομάδα όλοι να… ανέχονται τα διαγγέλματα του… γνωστού Μίνου.

Αλλά, εκεί στην «Αθλητική Κυριακή» δεν φτάνουν μόνο με τα… διαγγέλματα του Μίνου… Ετοίμασαν θέμα με κλινική που έκανε εγκαίνια, στην οποία έχει προσφέρει χρήματα ο Ιβάν Σαββίδης.

Για τις δεκάδες, εκατοντάδες φιλανθρωπίες του Βαγγέλη Μαρινάκη, πάντως, δεν έχουμε δει να λένε τίποτα… Να πουν έστω κάτι, να τηρήσουν ισονομία, ας μην ετοιμάσουν θέμα, να πουν έστω κάτι…

Για γέλια και για κλάματα η ΕΡΤ και η «Αθλητική Κυριακή» ή αν προτιμάτε το… ρωσικό κανάλι… Έτσι, όπως το έχουν καταντήσει.

Διαβάστε επίσης

Μόνο εσείς αυτές τις «κωλοτούμπες»!

Μόνο εσείς αυτές τις «κωλοτούμπες»!

Το τριτοκλασσάτο και περιθωριακό σάιτ θέλησε για άλλη μια φορά να προωθήσει την προπαγάνδα του όσον αφορά το θέμα με την έδρα για τα ματς του μπάσκετ Γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.