Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Προπαγάνδα κάνετε ακόμη και με νεκρό οπαδό!

Προπαγάνδα κάνετε ακόμη και με νεκρό οπαδό!
Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2020 - 15:33

Μόλις πριν από λίγο καιρό, με αφορμή μία ένα περιστατικό σε έναν αγώνα Νέων του Ολυμπιακού, στο Youth League, με την Μπάγερν Μονάχου, η… προπαγάνδα πήγε… σύννεφο. Άρθρα επί άρθρων, απόψεις επί απόψεων, το ένα ρεπορτάζ πίσω από το άλλο, για τι, πως και γιατί, των οπαδών του Ολυμπιακού. Των… κακών της υπόθεσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, σύμφωνα με την ίδια προπαγάνδα, Ολυμπιακών. Αρκετό καιρό μετά, ένα τραγικό συμβάν έρχεται να ξεγυμνώσει το site της… αλήθειας, το SDNA, για τις πρακτικές του και τον τρόπο που χειρίζεται τα πράγματα…

Ένας νεκρός οπαδός, στη Θεσσαλονίκη, στα… ψιλά. Ενώ τότε, τα πολλαπλά ρεπορτάζ ανάγκασαν Κράτος, Πολιτεία, αρχές εν γένει, να «τρέξουν» την έρευνα και σε λιγότερο από 12 ώρες να κάνουν συλλήψεις, τώρα… τίποτα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας λέει πως οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι εμπλέκονται με το συμβάν. Οπαδοί του ΠΑΟΚ, θυμίζουμε, την είχαν «πέσει» πριν λίγο καιρό σε… παιδάκια, στη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, στην Θεσσαλονίκη. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τίποτα περισσότερο, από αυτά που δίνει στο φως η Αστυνομία, όμως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι και τότε… δεν έλεγαν και τίποτα ιδιαίτερο… Και περνούσαν την επίθεση στα μικρά παιδιά, στα… ψιλά.

Απορούμε, πραγματικά, με την έλλειψη… δημοσιογραφικού ζήλου, από το ίδιο Μέσο που πριν λίγο καιρό κρέμαγε τους οπαδούς του Ολυμπιακού στα… μανταλάκια! Τώρα δεν είναι Ολυμπιακοί, οπότε μάλλον δεν… πουλάει τόσο πολύ το θέμα ε;

Διαβάστε επίσης

Και τώρα… απολαμβάνουμε!

Και τώρα… απολαμβάνουμε!

Το έργο αρχίζει από την Κυριακή το βράδυ, με τον πρώην διαιτητή να βγάζει όλη την πραγματικότητα… εικονική και… ανάποδη και… θα συνεχιστεί τις προσεχείς ημέρες!