Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτος ο Ολυμπιακός, υπερωρίες σε SDNA και OPEN

Πρώτος ο Ολυμπιακός, υπερωρίες σε SDNA και OPEN
Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2020 - 23:15

Αλλιώς τα είχαν υπολογίσει τα πράγματα. Λίγο το μαγείρεμα στον Ολυμπιακό, λίγο η υποτίμηση στον Άρη, το μόνο που δεν περίμεναν, ήταν να γράφει η βαθμολογία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 41 και ΠΑΟΚ 40.

Όπως καταλαβαίνετε, η αντίδραση πρέπει να είναι άμεση από τους υπάλληλους του Ιβάν Σαββίδη. Έτσι, για να συνεχιστεί η προπαγάνδα τους, να προσπαθήσουν να προετοιμάσουν έδαφος για τις επόμενες αγωνιστικές, άρχισαν να γράφουν υπερωρίες.

Στα γραφεία του SDNA και του OPEN γίνεται χαμός. Υπάρχει αναμπουμπούλα μετά τη 17η αγωνιστική και έτσι δεν αφήνουν στιγμή να πάει χαμένη. Τα κοινά πρόσωπα είναι πολλά, το χρήμα να έρχεται από το ίδιο πρόσωπο μόνο ενδιαφέρει.

Οι Παναθηναϊκάρες το παίζουν ΠΑΟΚτζήδες τώρα και η υπερωρία πάει σύννεφο. Θα συνεχίσουν έτσι και το επόμενο διάστημα. Η συμβουλή μας είναι ξεκάθαρη. Μην τους διαβάζετε, μη τους βλέπετε.

Αφήστε τους να ταΐζουν σανό συγκεκριμένη μερίδα οπαδών. Αυτό είναι το μόνο που μπορούν να καταφέρουν. Όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού άλλωστε, έχει διαπιστώσει εδώ και πολύ καιρό το ρόλο τους και τους έχει γυρίσει την πλάτη.

Διαβάστε επίσης

Και τώρα… απολαμβάνουμε!

Και τώρα… απολαμβάνουμε!

Το έργο αρχίζει από την Κυριακή το βράδυ, με τον πρώην διαιτητή να βγάζει όλη την πραγματικότητα… εικονική και… ανάποδη και… θα συνεχιστεί τις προσεχείς ημέρες!