Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να γιατί ξεκίνησε το «θάψιμο» στον Πιτίνο (photo)

Να γιατί ξεκίνησε το «θάψιμο» στον Πιτίνο (photo)
Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 - 20:25

Τι γίνεται ρε παιδιά με τον Ρικ Πιτίνο και τον «βόθρο.gr»; Γιατί βγάζουν τέτοια αντιπάθεια ξαφνικά στον «μύθο του κολεγιακού» και Ομοσπονδιακό προπονητή; Λέτε να υπάρχει κάποια εντολή; Γιατί δεν λειτουργούν διαφορετικά αυτοί απ΄ ότι έχει αποδειχθεί. Ίσως να εκτελείται – με το γάντι μέχρι στιγμής- κάποια εντολή.

Η ουσία είναι πως ξεκίνησε η σκληρή κριτική από τον διευθυντή αυτού του κατασκευάσματος και συνεχίζεται πλέον με ενυπόγραφα άρθρα για τις «κωλοτούμπες» που έχει κάνει ο Αμερικανός προπονητής. Ξέρετε, που τη Δευτέρα λέει άσπρο και την Τρίτη μαύρο. Που έλεγε δεν θα αναλάβω καμία άλλη ομάδα, για δύο μήνες θα είμαι μόνο «Έλληνας» και μετά ανέλαβε τον Παναθηναϊκό. Για την μπέσα που τον χαρακτηρίζει εν ολίγοις.

Αυτοί βέβαια όχι απλά τον δικαιολογούσαν αλλά φέρνανε παραδείγματα και για τη γκόμενα που γύρισε πίσω και τι κάνει, να μη τη δεχτεί και ένα σωρό τέτοιες σάχλες. Τώρα ξαφνικά τους ενοχλεί και κάνανε και θέμα για το θίξουν. Θέμα που χρειάζεσαι κανά δεκάλεπτο για το διαβάσεις. Οι αναγνώστες τους βέβαια, που δεν φημίζονται και για το υψηλό iq τους θα χρειαστούν καμιά βδομάδα.

Τους ενοχλεί ξαφνικά που έλεγε τον Καλάθη… σουτέρ στις προπονήσεις και μετά έλεγε «παίζουμε 4 εναντίον 5 και έχει θέμα στο σουτ». Τους ενοχλεί που έλεγε πως ο Φριντέτ είναι καλός αμυντικός και μετά είπε πως είναι κάκιστος και τώρα καταλαβαίνει γιατί τον άφηνε ο προηγούμενος (ο καλύτερος Έλληνας προπονητής ντε) στον πάγκο.

Μα πάνω απ΄ όλα ΤΟΝ ενοχλεί που μίλησε σε ιταλική εφημερίδα για το μικρό μπάτζετ. Γι αυτό «άνθισαν» ξαφνικά τα tweets και τα άρθρα από τον ίδιο άνθρωπο/εντολοδόχο και το σάιτ του.

Το πριόνισμα έχει ξεκινήσει αλλά και η δημιουργία του άλλοθι. Δεν είναι δυνατόν να έχει γίνει «υπέρβαση» και να φταίει η διοίκηση; Όλο το ανάθεμα στον προπονητή θα πέσει (ήδη έχει ξεκινήσει). Όπως έγινε και με τον κόσμο. Ποιος φταίει αν το ΟΑΚΑ είναι ξέφραγο αμπέλι; Η διοίκηση; Όχι βέβαια… Ο κόσμος. Γι αυτό και βγάζουμε και μια και δυο ανακοινώσεις για να φύγει από πάνω μας.

Διαβάστε επίσης