Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κυριάκο για την υπόθεση πες μας, άσε την… καψούρα με Αυγενάκη!

Κυριάκο για την υπόθεση πες μας, άσε την… καψούρα με Αυγενάκη!
Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 - 13:14

Το Σάββατο, ήταν ο Αλέξης Σπυρόπουλος που στο σάιτ του Ιβάν Σαββίδη, έβαλε πλάτη στην Ξάνθη. Έπιασε Σουζάνα και κόσμο της Ξάνθης, που τόσο καιρό φυσικά δεν τους ένοιαζε τίποτα. Η δουλίτσα να γινόταν άλλωστε. Αυτό μετρούσε.

Την Κυριακή, στο σάιτ του Σαββίδη, ήταν η ώρα του Κυριάκου Θωμαΐδη. Παρακολουθώντας κανείς και το blog του, αυτό της «Δίκης», τόσα άρθρα για τον Λευτέρη Αυγενάκη δεν πρέπει να έχουν δημοσιευθεί. Το ένα ο Αυγενάκης, το δύο ο Αυγενάκης, τρία ο Αυγενάκης… εκατό ο Αυγενάκης! Τόση… καψούρα δεν έχει ξαναγίνει. Σαν να έχει ρίξει χυλόπιτα ο Αυγενάκης και… κλαίει και οδύρεται η ψυχούλα που δεν εισπράττει ανταπόκριση.

Στέκεται σε διορισμό του Αυγενάκη, στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Αρχικά, καλό θα ήταν ο γνωστός τηλεδικαστής, υπάλληλος του Ιβάν Σαββίδη στο κανάλι του, να μας πει πόσο έχει σηκώσει την υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Γιατί σιωπά ο τηλεδικαστής των αποκαλύψεων; Τόσος πανικός υπάρχει;
Την περασμένη εβδομάδα στη «Δίκη», καλεσμένος ήταν ο Σταύρος Κοντονής. Αλήθεια, όταν διόριζε ο Κοντονής ήταν όλα καλά; Για ρωτήστε για τη σύνθεση της ΕΕΑ να ενημερωθείτε…

Όταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, αποφασίζει να αλλάξει φωτογραφικά τη σύνθεση της επιτροπής εφέσεων αδειοδότησης, δεν είναι σοβαρό θέμα Κυριάκο Θωμαΐδη; Δεν αγγίζει κανέναν; Εκεί δεν συμβαίνει κάτι… περίεργο ε;

Κάνατε προπαγάνδα για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός. Το καταφέρατε, με βίντεο δέκα δευτερολέπτων και τον παρατηρητή να δέχεται bullying ξεκάθαρο. Προσπαθήσατε να τιμωρήσετε τον Ολυμπιακό ακόμη και σε κεκλεισμένων των θυρών ματς. Εκεί δεν σας πέρασε, αλλά το θέμα για εσάς, δεν είναι η καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ξέρετε, είναι άλλο να κάνεις δημοσιογραφία και άλλο να είσαι σε εντεταλμένη υπηρεσία «δολοφονίας» χαρακτήρων και εκβιασμού άλλων. Δηλαδή, δεν σας «καίει» αν η ΕΕΑ τιμωρήσει ομάδα του αφεντικού σας επειδή αυτός παραβίασε το νόμο, αλλά επειδή μπορεί (και καλά σύμφωνα με τη λογική σας), να είπε η Μπακογιάννη στον Αυγενάκη!

Σοβαρευτείτε και δείτε την πραγματικότητα. Να γράψετε κάτι για τη γνωστή υπόθεση δεν περιμένουμε. Κάνει… τζίζ και έχει δουλέψει καλά η γραμμή του αφεντικού σε όλα τα Μέσα του.

Τα βλέπει η φίλαθλη Ελλάδα, όμως, όλα αυτά και ξέρει πολύ καλά και τι της συμβαίνει πλέον…

Διαβάστε επίσης